Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270896 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Witam iż, chciałbym napisać że dostałem bana, ciekawe za co, jak nawet nic nie mam bo w takie ciulstewka się nie bawie, w dupie mam czity, wh itp.. jeśli miałem to gdzie mam ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HitM@N Napisano 6 Lutego 2015 #270899 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 SS'y powinny byc w csstrike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270908 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie dostałeś ssów zbanował cię ktoś kto się podszył pod sid admina już dałem ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270909 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi