Guest Guest Posted February 6, 2015 #270896 Share Posted February 6, 2015 Witam iż, chciałbym napisać że dostałem bana, ciekawe za co, jak nawet nic nie mam bo w takie ciulstewka się nie bawie, w dupie mam czity, wh itp.. jeśli miałem to gdzie mam ss'y Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitM@N Posted February 6, 2015 #270899 Share Posted February 6, 2015 SS'y powinny byc w csstrike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 6, 2015 #270908 Share Posted February 6, 2015 Nie dostałeś ssów zbanował cię ktoś kto się podszył pod sid admina już dałem ci ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 6, 2015 #270909 Share Posted February 6, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts