Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270783 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Data i godzina: Teraz Nick admina/gracza, który zawinił: Genialny żółw Dowody: stawiałem miny tak jak na ss'ie : http://scr.hu/1sna/ez740 Świadkowie: mnóstwo osób na serwerze Uzasadnienie: stawiałem miny wgl regulaminu, admin się chyba zdenerwował bo cały czas w nie wchodził Wątek z regulaminu: Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) jak można zauważyć min przy schodach nie stawiałem, przy wyjsciu z wentylacji również, miny dało się obejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 6 Lutego 2015 #270784 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Miny leza w bliskiej odleglosci od schodow i przy oknie, nie da sie uratowac hostow. Min nie dalo sie obejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270785 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 przy oknie ale nie W OKNACH, nie da sie uratować? jakos inni omijali moje miny i nie wchodzili w nie, więc jesteś chyba jedyny które w nie wchodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270797 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ban minął możesz wracać do gry. Admina upominam aby sprawdzał dokładniej gdzie miny są położone przez podjęciem jakichkolwiek czynności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270804 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 co z tego że ban minął? jak chce sprawiedliwości a nie, że wy zamykacie temat bez kary, czekam tutaj na jakiegoś OS lub wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 6 Lutego 2015 #270907 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 czlowieku za samo to ze w bliskiej odleglosci od schodow sa miny ban sie nalezy. Dodatkowo sa przy oknie i nie wyjdziesz z hostami. Wiecej sie nie bede juz wypowiadal. Chcesz sprawiedliwosci? bedziesz ja mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270914 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 co z tego ze są kurwa przy oknie ? REGULAMIN MÓWI ŻE NIE MOGĄ BYĆ W OKNIE a miny jakoś obchodzili, tylko ty miałeś z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 6 Lutego 2015 #270927 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 gosciu ale jak chcesz publicznie sie wypowiadac to zachowaj kulture i odpowiedni poziom. Juz moj punkt widzenia przedstawilem, pozostaje czekac na wypowiedz wyzej postawionych osob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lutego 2015 #271011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Grałem wtedy na serwerze i tez kilka razy wpadłem w twoje miny i mógłbym mieć wątpliwości czy były one dobrze postawione , na pewno przejście z hostami było by nie możliwe gdy te miny tam leżały ,ale mniejsza o to co do miny w okienku/w wyjściu z wentylacji punkt regulaminu wyrazie mówi 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) .Koło schodów akurat mamy wentylacje .Obejrzę demo z tej mapy i jeśli coś będzie nie tak wrócę do tej sprawy i wyciągnę konsekwencje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lutego 2015 #271013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379811 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi