Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270655 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Data i godzina:6 luty 11;48 Nick admina/gracza, który zawinił: ssanik lub genialny zolw Dowody: nei mam dowodow Świadkowie: nie mam swiadkow Uzasadnienie: dostalem bana za "cheatowanie" ss'y dokladniej i ich nie mam bo nie przychodza mi. Chodzi mi o to, ze mogliscie dac odrazu perma a nie bawic sie w ss'y. Trudno tylko szkoda mi 107 lvl. Tyle dziekuje za uwage POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 6 Lutego 2015 #270659 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jeżeli zostały zrobione Ci screeny to na pewno musisz je mieć, bo robią się one automatycznie. Tutaj łap poradnik jak je znaleźć http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ PS. Masz 24H na wstawienie od zbanowania. Podaj jeszcze IP jak wrzucisz SS'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270660 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wiem ze powinienem mic ssy ale nei raz dostalem na innych servach i ich nie mam ) no trudno dizeki za starania i probe pomocy. Powodzenia w dalsze grze Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270662 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 aaaa co jeszcze moge zrobic zeby ub dostac ?? bo jednak podoba mi sie tam gra i mam fajny lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 6 Lutego 2015 #270672 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Masz jeszcze szansę na zrobienie 100 reklam własnoręcznie na rzecz sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270673 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ss pewnie zrobil ci Genialny Co do ss napewno je masz... A innym sposobem jest zrobienie 100 reklam seci Radek to ostrzeżenie usuń bo temat jak by nie bylo troche mnie dotyczy... Hehe tak to samo ale zobacz na czas dodania posta.. Jasnowidzem nie jestem nie wiem czy ktoś coś pisze w tym samym czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270674 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ale ze jak ) wytlumaczcie mi a Ssanik uwierz mi nie mam ssow nie byl bym taki glupi zeby pisac o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270675 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ale ze jak ) wytlumaczcie mi a Ssanik uwierz mi nie mam ssow nie byl bym taki glupi zeby pisac o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 6 Lutego 2015 #270686 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 SSy zrobilem napewno, masz poradnik wiec znajdziesz. maja rozszerzenie TGA. Pochwal sie grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270689 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 czytalem poradnik przeszukalem 3 foldery z csem i nie znalazlem i tak z roszerzeniem TGA. Z checia bym sie pochawlil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 6 Lutego 2015 #270742 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 w takim wypadku pozostaje zrobienie 100 reklam wlasnorecznie i dostaniesz ostatnia szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271169 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dla wszelkiego zainstaluj sobie program irfanview przez ten program otwierają się pliki TGA poszukaj na spokojnie z tym programem , ewentualnie wyszukaj przez wyszukiwarkę windowsa pliki z nazwą halflife . EDIT: Czas na wrzucenie screenów minął . Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271328 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi