Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270399 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Podanie o Moderatora TeamSpeak'a Multi-Head... 1. Nick na TS3: Wilczynsky ;3 2. Wiek: 15. 3. Doświadczenie: Wysokie. 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadane. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3-4 godzinny dziennie. 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Wysokie, prowadziłem swoje serwery TeamSpeak, miałem Administratora na wielu serwerach... 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Miła Atmosferę, porządek i spokój Wiem że Rekrutacja Zamknięta ale widze że mało Moderatorów jest a ja chciałbym trochę pomóc Licze na pozytywną akceptacje tego podania. Pozdrawiam, Wilczynsky ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lutego 2015 #270411 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Rekrutacja jest OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Lutego 2015 #270420 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Rekrutacja jest zamknięta, wiec Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Lutego 2015 #270429 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jeszcze z 10 razy napiszcie zanim moderator zamknie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Lutego 2015 #270432 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi