KacproS Napisano 3 Marca 2016 #405237 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Cześć wszystkim czytającym ten temat i osobom z poza Mam na imię Kacper Mam 17 lat i już niebawem 18 najlepsza życiowa cyferka w życiu każdego człowieka. Mieszkam od 7 miesięcy w Niemczech w Luneburgu ( jak by ktoś nie wiedział pod Hamburgiem). Interesuje się piłka nożna i komputerami z tym co znajduje się w środku. Wolnym czasie lubię pograć sobie w lola lub csa:) Ogólnie to wróciłem 2 dni temu do csa a miałem przerwę pól roczna:) W przyszłości będę chciał wspomóc tą sieci swoją osobą jako admin lub dobrze rozpoznawany i lubiany gracz na serwerze ;D Mozna mnie spotkać na Cod 400lvl zapraszam do miłego czytania o mnie <---------------- Już za parę dni załatwię mikrofon bo stary mi się zepsuł to będę tak ze wbijał na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 3 Marca 2016 #405251 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi