Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Ban / brak ss

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Twój nick podczas gry:[ArkaGdynia]Fazi.^

Godzina, data zdarzenia:Nie wiem

Mapa:nie wiem 

STEAM_ID / IP:' STEAM_2 : 0 : 376820408 '

Uzasadnienie: YY to tak odpalam sobie cs'a , gram tylko na serwerze ODD2#2 , z resztą znają mnie tam ludzie i kojarzą , a dzisiaj wchodzę ,bo mam czas żeby pograć a tu BAN. JAK? ZA CO? Nie wiem.  Macie tutaj wklejke ;)  aaa i ss'ów nie mam ;o nw co się stało 

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : [ArkaGdynia]Fazi.^ 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 376820408 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 91.231.25

Gość Guest
Napisano

Richard ,tak grałem z toba na serwerze pomyliły mi się nazwy ;) sprawdzałem nie mam ,nie mam pojecia jak doszło do bana ,ale jak pisałem wchodzę na kompa odpalam Cs chce wejść na serwer i nie mogę bo ban moja reakcja była jak!? Nie wiem jak mogło do takiej sytuacji dojść ,czekam na odpowiedź.

Gość Guest
Napisano

A co do resetu to aktualnie nie mam dostępu do komputera ,może później wejdę jak znajdę czas i zobaczę :)

Gość Guest
Napisano

Przeszukaj jeszcze raz dokładnie według poradnika link podałem we wcześniejszym poście . Ale za nim to zrobisz zainstaluj sobie program "irfanview" być może nie widzisz tych screenów przez to że nie masz tego programu .

Gość Guest
Napisano

Przeszukaj jeszcze raz dokładnie według poradnika link podałem we wcześniejszym poście . Ale za nim to zrobisz zainstaluj sobie program "irfanview" być może nie widzisz tych screenów przez to że nie masz tego programu .

Przeszukałem ,ale nie mam tych ss'ów ściągam aktualnie ten program irfanview , może on coś da :) 

Gość Guest
Napisano

Przez ten program nic nie znalazłem , więc nie wiem o co chodzi ,ale irytuje mnie ta sytuacja.....

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...