Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Ban / brak ss

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry:[ArkaGdynia]Fazi.^

Godzina, data zdarzenia:Nie wiem

Mapa:nie wiem 

STEAM_ID / IP:' STEAM_2 : 0 : 376820408 '

Uzasadnienie: YY to tak odpalam sobie cs'a , gram tylko na serwerze ODD2#2 , z resztą znają mnie tam ludzie i kojarzą , a dzisiaj wchodzę ,bo mam czas żeby pograć a tu BAN. JAK? ZA CO? Nie wiem.  Macie tutaj wklejke ;)  aaa i ss'ów nie mam ;o nw co się stało 

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : [ArkaGdynia]Fazi.^ 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 376820408 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 91.231.25

Gość Guest

A nie czasem grałeś też czasami na DD2#2 ? bo nick kojarzę :)

Sprawdź z poradnikiem http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/

Może jednak otrzymałeś te ssy warto sprawdzić folder cstrike/cstrike_polish , poradniku masz wszystko napisane .

Gość Guest

Richard ,tak grałem z toba na serwerze pomyliły mi się nazwy ;) sprawdzałem nie mam ,nie mam pojecia jak doszło do bana ,ale jak pisałem wchodzę na kompa odpalam Cs chce wejść na serwer i nie mogę bo ban moja reakcja była jak!? Nie wiem jak mogło do takiej sytuacji dojść ,czekam na odpowiedź.

Gość Guest

Przeszukaj jeszcze raz dokładnie według poradnika link podałem we wcześniejszym poście . Ale za nim to zrobisz zainstaluj sobie program "irfanview" być może nie widzisz tych screenów przez to że nie masz tego programu .

Gość Guest

Przeszukaj jeszcze raz dokładnie według poradnika link podałem we wcześniejszym poście . Ale za nim to zrobisz zainstaluj sobie program "irfanview" być może nie widzisz tych screenów przez to że nie masz tego programu .

Przeszukałem ,ale nie mam tych ss'ów ściągam aktualnie ten program irfanview , może on coś da :) 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...