Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269962 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:[ArkaGdynia]Fazi.^ Godzina, data zdarzenia:Nie wiem Mapa:nie wiem STEAM_ID / IP:' STEAM_2 : 0 : 376820408 ' Uzasadnienie: YY to tak odpalam sobie cs'a , gram tylko na serwerze ODD2#2 , z resztą znają mnie tam ludzie i kojarzą , a dzisiaj wchodzę ,bo mam czas żeby pograć a tu BAN. JAK? ZA CO? Nie wiem. Macie tutaj wklejke aaa i ss'ów nie mam ;o nw co się stało [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [ArkaGdynia]Fazi.^ [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 376820408 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.231.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Lutego 2015 #270025 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jeżeli to nie Ty grałeś a masz zmienne IP to zresetuj router. Problem powinien zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lutego 2015 #270037 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Napisz czy reset pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270200 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 A nie czasem grałeś też czasami na DD2#2 ? bo nick kojarzę Sprawdź z poradnikiem http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Może jednak otrzymałeś te ssy warto sprawdzić folder cstrike/cstrike_polish , poradniku masz wszystko napisane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270216 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Richard ,tak grałem z toba na serwerze pomyliły mi się nazwy sprawdzałem nie mam ,nie mam pojecia jak doszło do bana ,ale jak pisałem wchodzę na kompa odpalam Cs chce wejść na serwer i nie mogę bo ban moja reakcja była jak!? Nie wiem jak mogło do takiej sytuacji dojść ,czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270218 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 A co do resetu to aktualnie nie mam dostępu do komputera ,może później wejdę jak znajdę czas i zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270250 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Przeszukaj jeszcze raz dokładnie według poradnika link podałem we wcześniejszym poście . Ale za nim to zrobisz zainstaluj sobie program "irfanview" być może nie widzisz tych screenów przez to że nie masz tego programu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270284 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No okej ,później jeszcze zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270449 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Przeszukaj jeszcze raz dokładnie według poradnika link podałem we wcześniejszym poście . Ale za nim to zrobisz zainstaluj sobie program "irfanview" być może nie widzisz tych screenów przez to że nie masz tego programu . Przeszukałem ,ale nie mam tych ss'ów ściągam aktualnie ten program irfanview , może on coś da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270453 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Przez ten program nic nie znalazłem , więc nie wiem o co chodzi ,ale irytuje mnie ta sytuacja..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Lutego 2015 #262196 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Zresetuj swoje łącze onternetowe a jeżeli nie możesz i masz stałe ip jedyną opcją na ub jest zrobienie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lutego 2015 #270597 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lutego 2015 #270598 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi