Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269935 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:` Haquu ;3 Godzina, data zdarzenia:2015.02.04 18:35 Mapa:de_inferno STEAM_ID / IP:178.37.89.87 Uzasadnienie:Admin tak inteligentny ze albo mi zle zrobil te ssy znaczy napewno zle bo ja akurat dedlem i on mi zrobil ssy tak jak by specjalnie zrobil zebym nie gral mialem staty 60:7 to sie nie dziwie.. dal mi bana pisalo wstaw ssy tylko ze niestety patrze do folderu w ktorym znajduja sie moje ssy inne sa tylko akurat z de_inferno niema a z innego dd2 sa .. Nie wiem prosze sprawdzic nawet logi, ssy zostaly nie poprawnie zrobione lub poprostu blad tu macie wycinek : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ` Haquu [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1318818388 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.37.89.87 ' [AMXBans] ======================================= jak widac pisze wstaw ssy .... Lecz ich niemam ! prosze o ub i koniecznie o sprawdzenie logow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lutego 2015 #269944 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał, łap poradnik http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Masz na to 24h od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269947 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Tylko SSów nie będziesz miał w folderze tam, gdzie inne SSy. Format SSów to TGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269952 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ok chyba to znalazlem mysle ze to jest to lapcie ssy w paczce rar http://speedy.sh/PG4SD/sssyyyy.rar byly zapisane jako tga to takie tez dalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Lutego 2015 #269956 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi