Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269551 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Nick Latajacy Holender DGL Wiek: 15 (za niedługo 16) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już 2 adminem na serverze, więc coś tam już ogarniam Znajomość AMXX (W skali 1-10): Tak z 5, ale kwestia przypomnienia Staż w CS-sie: koło 3-4 lat zmałymi przerwami. Steam / NonSteam Steam Dlaczego Ty: Byłem już 2 razy adminem, więc i tutaj sobie poradzę. Dużo poświęcam na grę, staram się nie spinać,nie obrażać, często upominam graczy, udzielam się na U@ i wołam adminów na server. Myślę ,że się przydam się na serverze. czas poświęcony graniu w css'a: 3-4 h dziennie. Kontakt: steam ewentualnie gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Lutego 2015 #269989 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Podwójny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Lutego 2015 #269990 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2+BF4" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi