Opiekun Sieci Born Napisano 3 Marca 2016 #405193 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nick: Born To Kill Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na innym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc naszej administracji w ogarnianiu serwera. Często gram w późnych i wczesnych godzinach kiedy żadnego admina nie ma na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5 h dziennie Kontakt: Steam oraz TS Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/BORN%20TO%20KILL/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 3 Marca 2016 #405222 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Jestem na tak -ogarniety -godziny -steam -doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 3 Marca 2016 #405282 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Ja jestem na Tak Ogarnięty Doświadczony godziny steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 3 Marca 2016 #405283 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nie mam zastrzeżeń co do kolegi, aktywny, kulturka jest. Oczywiście jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2016 #405296 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Na TAK, trzymam kciuki żeby tym razem Ci sie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ven-Ten Napisano 3 Marca 2016 #405311 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Oczywiście że na TAK ! Brak zastrzeżeń ,myślę że spełnił oczekiwania które mu postawiono w 2 ostatnich tygodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Marca 2016 #405318 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 wiek steam pokazales sie z dobrej strony przez te 2 tyg okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 3 Marca 2016 #405319 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Brak zastrzeżeń, jestem jak najbardziej na Tak. -Kultura na wysokim poziomie -Często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 3 Marca 2016 #405348 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Jestem na TAK Aktywny na serwerze Aktywny na ts Aktywność na u@ wzorowa Poza tym bezkonfliktowy gracz nie przypominam sobie abym miał z nim problemy. Więc nie widzę przeszkód aby dostał okres próbny na tydzień lub dwa to już nie moja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Marca 2016 #405350 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Widać, że Ci zależy, od poprzedniego podania, bardzo dobrze się pokazałeś. Jestem na tak, gracz aktywny, nie sprawia problemów, jestem za daniem szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 3 Marca 2016 #405357 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 * WIek * Steam * Aktywność * Zgłasza u@ * Poprawił się * Prawilna mordka = Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 3 Marca 2016 #405376 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Poprzednio byłem na nie, ale teraz ogarnąłeś kulturę i nie mam już do Ciebie zastrzeżeń. Liczę, że jak zostaniesz adminem to kultury nie odpuścisz. na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 3 Marca 2016 #405385 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nie ma co dluzej czekac, wszystkie opinie pozytywne. Witamy w ghonie adminow. Odezwij sie do mnie na steamie z sidem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 3 Marca 2016 #405386 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi