Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269543 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Data i godzina: Teraz Nick admina/gracza, który zawinił: Sasanik Dowody: http://scr.hu/1sna/ktsvd Świadkowie: było mnóstwo ludzi na serwerzze Uzasadnienie: Sytuacja, jestem w druzynie ct na mapie de_inferno, mam perk teleport, no to prze teleportowałem się tam gdzie mam celownik : http://scr.hu/1sna/ktsvd no i niestety zablokowało mnie w ścianie, jako zabiłem kilku TT ( tt mnie widzieli oraz do mnie strzelali - BYŁEM WIDZIALNY W ŚCIANIE ) i po krótkiej chwili zostałem zbanowany za "bugowanie" tylko bugowanie czego? mapy? na 100% nie, klasy oraz perka - też nie, txt to na 100% nie było. Nie mam pojęcia za jakie bugowanie mnie zbanowałeś, tutaj masz kilka wątków z regulaminu Zakaz bugowania map.(Ban od 5 do 30 min) Zakaz bugowania klas bądź preków. (Kick, ban 30 min) Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie) (Ban 30 min) Jak widzisz nie kwalifikowałem się na bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lutego 2015 #269549 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Zaprośmy admina Sasanik nich wyjaśni tą sytuacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269557 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dostałeś go za bugowanie siebie w scianie i to akuratnie nie bylo to miejsce ktore jest na ss ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269561 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 nie no skądże znowu, demko jest, na 100% jest to, to miejsce którym wskazuje celownik, wrzuci sie demko, to je dodam ps; jest ban za bugowanie siebie ? Jakoś w regulaminie tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269566 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 BUgowanie siebie perkiem NIe ma problemu jest demko rozpisz i zobaczymy gdzie byles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269573 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 bugowanie siebie perkiem? zobacz czy w regulaminie jest takie cos, i tu masz odpowiedz czy słusznie mnie zbanowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269578 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Człowieku nie spamuj tu już bo nie chce mi sie z toba konwersacji prowadzić.. Rozpisz demko i zobaczymy A co do bugowania odbierz to jak chcesz może być bugowanie perku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269584 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 tylko powiedz mi jak moglem zbugowac perk? najzwyklej w świecie tepnąłem się i nie przez moją winę zostałem umieszczony w ścianie http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1502032143-de_inferno.dem.zip 2 runda po nożówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 4 Lutego 2015 #269650 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Sory że się wtrącę, ale za takie zbugowanie teleportem to nie powinno być żadnego bana tylko ewidentne zgładzenie gracza który się zbugował ponieważ każdemu się to może zdarzyć a takie dawanie bana za zbugowanie się w ścianie to moim zdaniem przesada i odstrasza ludzi myślę, że zwykłe zgładzenie gracza i upomnienie w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lutego 2015 #269654 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Sory że się wtrącę, ale za takie zbugowanie teleportem to nie powinno być żadnego bana tylko ewidentne zgładzenie gracza który się zbugował ponieważ każdemu się to może zdarzyć a takie dawanie bana za zbugowanie się w ścianie to moim zdaniem przesada i odstrasza ludzi myślę, że zwykłe zgładzenie gracza i upomnienie w zupełności wystarczy. Podpinam się do tego co kolega napisał, tak właśnie Admin powinien zareagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269684 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Czyli tak samo z kondycja czasem sie buguje na servie i za to również nie powinno być bana bo to nie czyjaś wina ze sie zbugował tylko servera a co tam niech sobie "zapierdala" cala mape tak ze ciężko go trafić i zobaczyć ale przecież to nie jego wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 4 Lutego 2015 #269699 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Sory, wiem, to nie mój temat ale przeczytajcie regulamin PKT 15. Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Lutego 2015 #269732 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 W sytuacji która widać na demku admin powinien Cie zabić i dać ostrzeżenie żebyś się nie bugował w ścianie ,ban nie był tu konieczny ponieważ nie robiłeś tego notorycznie .Admin za zaistniałą sytuacje zostanie ukarany punktem ostrzeżenia w odpowiednim dziale i niech pamięta ze funkcja którą pełni jest dla graczy a nie dla własnego użytku .Zanim wymierzysz bana na maksymalną długość czasu postaraj się najpierw ostrzec użytkownika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Lutego 2015 #269733 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379810 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi