Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Sasanik

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: Teraz

Nick admina/gracza, który zawinił: Sasanik

Dowody: http://scr.hu/1sna/ktsvd

Świadkowie: było mnóstwo ludzi na serwerzze

Uzasadnienie: Sytuacja, jestem w druzynie ct na mapie de_inferno, mam perk teleport, no to prze teleportowałem się tam gdzie mam celownik : http://scr.hu/1sna/ktsvd

no i niestety zablokowało mnie w ścianie, jako zabiłem kilku TT ( tt mnie widzieli oraz do mnie strzelali - BYŁEM WIDZIALNY W ŚCIANIE ) i po krótkiej chwili zostałem zbanowany za "bugowanie" tylko bugowanie czego? mapy? na 100% nie, klasy oraz perka - też nie, txt to na 100% nie było. Nie mam pojęcia za jakie bugowanie mnie zbanowałeś, tutaj masz kilka wątków z regulaminu

Zakaz bugowania map.(Ban od 5 do 30 min)

Zakaz bugowania klas bądź preków. (Kick, ban 30 min)

Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie) (Ban 30 min)

Jak widzisz nie kwalifikowałem się na bana

Gość Guest

nie no skądże znowu, demko jest, na 100% jest to, to miejsce którym wskazuje celownik, wrzuci sie demko, to je dodam

ps; jest ban za bugowanie siebie xD? Jakoś w regulaminie tego nie ma

Gość Guest

Człowieku nie spamuj tu już bo nie chce mi sie z toba konwersacji prowadzić..

Rozpisz demko i zobaczymy :) 

A co do bugowania odbierz to jak chcesz może być bugowanie perku...

Sory że się  wtrącę, ale za takie zbugowanie teleportem to nie powinno być żadnego bana tylko ewidentne zgładzenie gracza który się zbugował ponieważ każdemu się to może zdarzyć a takie dawanie bana za zbugowanie się w ścianie to moim zdaniem przesada i odstrasza ludzi myślę, że zwykłe zgładzenie gracza i upomnienie w zupełności wystarczy.

Sory że się  wtrącę, ale za takie zbugowanie teleportem to nie powinno być żadnego bana tylko ewidentne zgładzenie gracza który się zbugował ponieważ każdemu się to może zdarzyć a takie dawanie bana za zbugowanie się w ścianie to moim zdaniem przesada i odstrasza ludzi myślę, że zwykłe zgładzenie gracza i upomnienie w zupełności wystarczy.

Podpinam się do tego co kolega napisał, tak właśnie Admin powinien zareagować.

Gość Guest

Czyli tak samo z kondycja czasem sie buguje na servie i za to również nie powinno być bana bo to nie czyjaś wina ze sie zbugował tylko servera a co tam niech sobie "zapierdala" cala mape tak ze ciężko go trafić i zobaczyć ale przecież to nie jego wina... 

W sytuacji która widać na demku admin powinien Cie zabić i dać ostrzeżenie żebyś się nie bugował w ścianie ,ban nie był tu konieczny ponieważ nie robiłeś tego notorycznie  .Admin za zaistniałą sytuacje zostanie ukarany punktem ostrzeżenia w odpowiednim dziale i niech pamięta ze funkcja którą pełni  jest dla graczy a nie dla własnego użytku .Zanim wymierzysz bana na maksymalną długość czasu postaraj się najpierw ostrzec użytkownika .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• 11 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...