Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269524 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Nie wstawiam ss'ów także wzoru chyba nie trzeba używać. Gram na serwie z 2 minuty nagle wyskakuje mi ban "the server operator add you to ban list" no i przy próbie ponownego wejścia pisze że jestem zbanowany, i nic więcej... Więc o co chodzi? Amxbans czysty (nick Zyrox) wstawiałem ssy :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269669 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Może ban jest na ip , ale z tego co dałeś z konsoli wynika że dodało cię do listy banów , spróbuj reset rutera a jak nie to reinstal cs tylko wszystko usuń i wtedy zainstaluj jak nie pomoże to napisz to będziemy dalej pomagać @@ Edit podaj swoje ip a najlepiej zastosuj wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269827 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Do zamknięcia. Po kłopocie "nagle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Lutego 2015 #269938 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "DD2+BF4" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Lutego 2015 #269942 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi