Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269446 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'mina za blisko schodow' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '77.253.111.150' [AMXBans] ======================================= Blisko schodów ale nie na schodach jest różnica i akurat ja widziałem 2 graczy przeskoczyło a OmI ninją nie przeskoczył więc ja nie wiem za co tu Ban -,-? Czy w Regulaminie jest coś takiego jak "Mina blisko schodów" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lutego 2015 #269460 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Poczekajmy co na to powie admin 0mI .W regulaminie jest punkt który jasno mówi 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269461 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 No to bliska odległość to ile jest bo one nie były od razu przy ostatnim schodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 3 Lutego 2015 #269463 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 mina byla dokladnie tu nie mam orginalnego screna bo nie dziala ss w stem http://speedy.sh/86ZUs/bez-tytulu.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269464 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Nie nie nie .. Czemu oszukujesz ? To było troszkę jescze w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 3 Lutego 2015 #269467 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 nie mam po co klamac i tyle zanim sie ta sprawa wyjasnie ban ci dawno minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lutego 2015 #269468 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 W wolnej chwili postaram się obejrzeć demo z tej mapy , i myślę ze to wszystko wyjaśni ,jak na razie zamykam jeśli admin dał niesłusznego bana zostanie on za to wynagrodzony punktem w odpowiednim dziale .Dodam ze jeśli były tylko troszkę w prawo jak ty to powiedziałeś to ban słuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lutego 2015 #269469 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi