Guest Guest Posted February 3, 2015 #269446 Share Posted February 3, 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'mina za blisko schodow' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '77.253.111.150' [AMXBans] ======================================= Blisko schodów ale nie na schodach jest różnica i akurat ja widziałem 2 graczy przeskoczyło a OmI ninją nie przeskoczył więc ja nie wiem za co tu Ban -,-? Czy w Regulaminie jest coś takiego jak "Mina blisko schodów" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted February 3, 2015 #269460 Share Posted February 3, 2015 Poczekajmy co na to powie admin 0mI .W regulaminie jest punkt który jasno mówi 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 3, 2015 #269461 Share Posted February 3, 2015 No to bliska odległość to ile jest bo one nie były od razu przy ostatnim schodku Link to comment Share on other sites More sharing options...
0mI Posted February 3, 2015 #269463 Share Posted February 3, 2015 mina byla dokladnie tu nie mam orginalnego screna bo nie dziala ss w stem http://speedy.sh/86ZUs/bez-tytulu.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 3, 2015 #269464 Share Posted February 3, 2015 Nie nie nie .. Czemu oszukujesz ? To było troszkę jescze w prawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0mI Posted February 3, 2015 #269467 Share Posted February 3, 2015 nie mam po co klamac i tyle zanim sie ta sprawa wyjasnie ban ci dawno minie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted February 3, 2015 #269468 Share Posted February 3, 2015 W wolnej chwili postaram się obejrzeć demo z tej mapy , i myślę ze to wszystko wyjaśni ,jak na razie zamykam jeśli admin dał niesłusznego bana zostanie on za to wynagrodzony punktem w odpowiednim dziale .Dodam ze jeśli były tylko troszkę w prawo jak ty to powiedziałeś to ban słuszny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted February 3, 2015 #269469 Share Posted February 3, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts