Lesto Napisano 3 Lutego 2015 #269394 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2015 Wiek: 15 lat, rocznikowo 16 聽 Sta偶 na forum: ok 1 miesi膮c (sta偶 poparty postami i godzinami na forum) 聽 Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: jest to moje pierwsze podanie o rang臋 na forum 聽 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: najtrudniej ocenia膰 samego siebie jednak my艣l臋, 偶e mocne 6 mog臋 sobie postawi膰 聽 Ilo艣膰 czasu jak膮 po艣wi臋cisz na zdawanie recenzji: je艣li ju偶 otrzymam t臋 funkcj臋 to my艣l臋, 偶e jedna recenzja na tydzie艅 si臋 pojawi. Je艣li przeczytam lub ogl膮dn臋 co艣 wartego polecenia to b臋d臋 zamieszcza艂 wi臋cej recenzji. 聽 Przyk艂ad jednej recenzji (napisana samemu, internetem mo偶na si臋 wspomaga膰): 聽 聽 聽 Ksi膮偶ka autorstwa Aleksandra Kami艅skiego pt. ,,Kamienie na Szaniec". 聽 G艂贸wnymi bohaterami ksi膮偶ki s膮 Alek (Aleksy Dawidowski), Rudy (Jan Bytnar) i Zo艣ka (Tadeusz Zawadzki). 聽 Historia oparta na faktach opowiada o ,,wspania艂ych idea艂ach Braterstwa i S艂u偶by, o Ludziach, kt贸rzy potrafi膮 pi臋knie 呕y膰 i pi臋knie Umiera膰" oraz o II Wojnie 艢wiatowej i desperackich dzia艂aniach 聽 ze strony m艂odych Polak贸w w walce z okupantem. 聽 Ch艂opaki w wieku 17-22 lat podejmuj膮 dzia艂anie w Szarych Szeregach podziemia Warszawy. 聽 W pierwszych miesi膮cach walki prowadz膮 dzia艂alno艣膰 dywersyjn膮 jednak po pewnym czasie dywersja przekszta艂ca si臋 w otwarty sa bota偶. 聽 Wszyscy g艂贸wni bohaterowie gin膮 w akcjach. Podczas powrotu Rudego do domu zostaje on z艂apany przez niemieckich SS i zaci膮gni臋ty na przes艂uchania. 聽 聽 Udaje si臋 go odbi膰 w Akcji pod ,,Arsena艂em". W wyniku poniesionych ran i obra偶e艅 Rudy umiera w obj臋ciach swojego najlepszego przyjaciela Zo艣ki. W tej偶e akcji postrzelony (艣miertelnie - jak si臋 p贸藕niej dowiadujemy) zostaje Alek, kt贸ry umiera mniej wi臋cej w tym samym czasie co Rudy. Ostatni z przyjaci贸艂 -Tadeusz - ginie w akcji pod Sieczychami po strzale w klatk臋 piersiow膮. 聽 聽 Lektura godna polecenia, gdy偶 trafia do ka偶dego m艂odego serca. 聽 聽 聽 //Edit 聽 Wy艂apana liter贸wka Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 3 Lutego 2015 #269417 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2015 Jestem na TAK 聽 - Recenzja fajnie z艂o偶ona (od gapi艂e艣 m贸j pomys艂 czcionki i uk艂adu zda艅 ! ) 聽 - 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lutego 2015 #269506 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2015 Mam mieszane uczucia 聽 No ale mo偶na dac Ci szanse 聽 +++++fajna recenzja ;D 聽 ++/-Sta偶 i czas po艣wiecony dla forum. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillg盲nglig Danke:* Napisano 3 Lutego 2015 #269509 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2015 My艣l臋, 偶e mo偶na da膰 koledze szans臋. 聽 Moim zdaniem bardzo dobra recenzja. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 3 Lutego 2015 #269514 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2015 Dam ci Tak 聽 艁adnie nawet napisane 聽 Fajnie si臋 czyta聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Maruda Napisano 3 Lutego 2015 #269515 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2015 Recenzja jest przejrzysta, ciekawy uk艂ad zda艅. Mi艂o si臋 czyta聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 4 Lutego 2015 #269633 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2015 Mo偶na da膰 mu szans臋, ch艂opak si臋 stara, ciekawa recenzja 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 4 Lutego 2015 #269634 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2015 No powiem 偶e ca艂kiem ciekawa jest twoja recenzja pomimo m艂odego wieku. Wida膰 偶e si臋 starasz i chcesz zdoby膰 t膮 posad臋. Jestem na TAK. + Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269655 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2015 Na tak Ciekawa i z艂o偶ona praca. (Mo偶esz,mi napisa膰 prezentacj臋 maturaln膮 na temat "Theatrum mundi" czyli teatr 艣wiata w literaturze ) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269661 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2015 Recenzj臋 si臋 fajnie czyta, nie wy艂apa艂em b艂臋d贸w, masz moje TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269695 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2015 Ode mnie tez masz tak bardzo milo sie czytalo ta recenzje ^^ Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 4 Lutego 2015 #269721 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2015 R贸wnie偶 jestem na Tak聽 聽 聽 聽 Bardzo fajna recenzja 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 5 Lutego 2015 #270325 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi