Siwy` Napisano 2 Lutego 2015 #35934 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nazwa klasy : Replikant Jakie bronie posiada : MP5, USP, HE. Statystyki : 10 int 30 hp 10 wyt 15 kond. Umiejętność klasy : Posiada swoje dwie repliki które odbijają pociski "2int= 5dmg" + Jeśli by powstała ta klasa na naszym CODzie, proponuje taryfikator kar za, " Replika w przejsciu której nie da sie przeskoczyć/obejść = ban na 30 min" i " Bugowanie gracza replika "SPECJALNIE" = ban na 30 min" CZEKAM NA WASZE POZYTYWNE WYPOWIEDZI . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #31362 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ludzie, co jest z wami? Przydałoby się ogarnąć obceną sytuację z klasami na serwerze, a Wy już chcecie dokładać kolejne... Jestem jak najbardziej na nie. Co ty chcesz ogarniać w klasach ? Wszystko jest ok z nimi. Nie wiem wgl kim jesteś i czy mówisz o tym CODzie czy też pomyliło Ci się i nie tu napisałeś O to samo mogę i ja zapytać - Kim Ty jesteś. Mówię jako człowiek zero, że jest sporo klas które przydałoby się ogarnąć, np strzelec wyborowy. Bez spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Lutego 2015 Autor #29252 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Co ty chcesz ogarniać w klasach ? Wszystko jest ok z nimi. Nie wiem wgl kim jesteś i czy mówisz o tym CODzie czy też pomyliło Ci się i nie tu napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 3 Lutego 2015 #269119 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 @SIWY moje duże TAK. Widziałem klasę na różnych serwerach i nie było z nią problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270849 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 "Posiada swoje dwie repliki które odbijają pociski "2int= 5dmg" " Czyli że z 10 int będzie odbijał 25dmg? Nie rozumiem tego. Klasa wszędobylska, można dodać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270947 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na tak . Replikant luks klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Lutego 2015 #270976 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Klasa może i całkiem w porządku ale jak się nie mylę było już coś takiego na cod i każdy każdego blokował. Jestem neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 7 Lutego 2015 #271204 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Klasa może i całkiem w porządku ale jak się nie mylę było już coś takiego na cod i każdy każdego blokował. Jestem neutral Dlatego @SIWY zaznaczył, że będą za to kary + Jeśli by powstała ta klasa na naszym CODzie, proponuje taryfikator kar za, " Replika w przejsciu której nie da sie przeskoczyć/obejść = ban na 30 min" i " Bugowanie gracza replika "SPECJALNIE" = ban na 30 min" CZEKAM NA WASZE POZYTYWNE WYPOWIEDZI . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Lutego 2015 #271263 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Tak więc powodzenia życzę, dobrze wiemy ze każdy będzie nią grał i czasie brak admina będzie jeden wielki syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 7 Lutego 2015 #271383 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na tak urozmaicenie sie przyda bydlak - idac twoim tokiem myslenia musielibysmy usunac miny, pulapki i cala mase perkow. Admini sa i dzialaja a jak zdazy sie moment bez opieki jest dzial zgloszen i syfu nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 10 Lutego 2015 Autor #273134 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Żółw ma racje. Są od tego specjalne działy które służą od zgłaszania problemów / ludzi. Więc nie wiem w czym problem. Poczekajmy na wypowiedź opiekuna servera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276490 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Również jestem na tak - fajna klasa. No tak jak siwy pisal za blokowanie i utrudnianie przejscia ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 #281932 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Propozycja fajna jeśli uda nam się ja wykonać powinna pojawić się na serwerze po resecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 #281933 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi