Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #53698 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Problem polega na tym, że wchodzę na teamspeaka na oczywiście multiheada i po chwili wywala mi internet, o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Lutego 2015 #48558 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Prawdopodobnie masz słabe połączenie internetowe. Zrób speed test i pochwal się efektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #195562 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Malu, mam tak tylko na multihead pod tym adresem ip wiesz co? wydaje mi się, że ktoś włączył ddos tylko na ts bo jak wchodzę to nie mam automatycznie neta, na innych ip tak nie jest... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Lutego 2015 #269254 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Żadnych ataków nie ma na naszego Ts3, poproszę speedtest i zobaczymy w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269257 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Malu, ale ja nie mam na żadnym innym ip teamspeak tylko na tym!!! wchodzę i nie ma neta, gram normalnie, wszystko robię normalnie tylko jak wejdę na ts to już od razu wywala mi internet... Jak chcesz, tutaj masz speedtest: http://www.speedtest.pl/test/102608370 Dobra, działa, dzięki za to, że chciałeś pomóc ale już jakoś jest wszystko ok! temat do zamknięcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 3 Lutego 2015 #269415 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi