Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268907 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nick cheat`era: POPEK - BA LL AD 4x4 Godzina, data zdarzenia: 0:42, 1.02.2015r. Mapa: de_dust2, ONLY DD2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www46.zippyshare.com/v/RgmZjbue/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:0:12249627 / 95.49.117.161:20527 Uzasadnienie: 1:30 - idealnie strzela na brame gdzie przebiega ct, a potem za skrzynką gdzie stoi ct. b+ 5:35 - granat pod nogi, w idealne miejsce gdzie stoi tt. jeszcze jakby ct przed nim wyszedł wcześniej to okej, ale skąd więdział, że akruat tam stoi, a nie po prawej? b+ 8:05 - idealne hejki, idealne skany... przypadek? b-/+ 10:40 - czemu nie wbiegał na B, jak zawsze wbiega, czyli ostry rasz? b-/+ 11:12 - tu spalił jak chuj, model. b+ 13:20 - skąd wiedział, że wyjdzie z B właśnie w tym momencie? b+ później ucieka, bo czarna wbija na serwer. jeszcze o tym czasie grał niejaki thug life, który nie wymaga rozpiski, wystarczy zobaczyć... IP: 86.8.106.175:1025 Pozdrawiam, Król Albanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 2 Lutego 2015 #268953 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Kilkukrotnie przyglądałem się temu graczowi i zawsze zastanawiała mnie jego wiedza i celność. Systematycznie zmienia nick a robione kilkukrotnie ss'y okazywały się jakimś cudem czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 2 Lutego 2015 #97588 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 1:30 - Czysto. Widzi CT w Bramie W kominie To samo. 5:35 - Jak dla mnie Przypadek. Czysto. 8:05 - Bullet DMG. Nic tutaj ciekawego nie widzę. Czysto. 10:40 - Nic tu nie widzę. Zadajesz Pytanie dlaczego nie wbiegł na B? Zapytaj go o to. Czysto. 11:12 - CT Strzelił pierwszy. Nie było modelu reakcja prawidłowa. Czysto. 13:20 - Czysto. Bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #191582 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 1:30 - idealnie strzela na brame gdzie przebiega ct, a potem za skrzynką gdzie stoi ct. b+ -- Słyszał że do komina idzie a tamtego widzi i próbował skanowac - 5:35 - granat pod nogi, w idealne miejsce gdzie stoi tt. jeszcze jakby ct przed nim wyszedł wcześniej to okej, ale skąd więdział, że akruat tam stoi, a nie po prawej? b+ -- He tak o rzucił na ślepo ale wiedział po której stronie +/- 8:05 - idealne hejki, idealne skany... przypadek? b-/+ -- Ja też zawsze tam 2 pakuje więc to przypadek a skan to ja tam też skanuje - 10:40 - czemu nie wbiegał na B, jak zawsze wbiega, czyli ostry rasz? b-/+ -- Widział tam typka na podeście i myślał że jest więcej to cofnął się - 11:12 - tu spalił jak chuj, model. b+ -- Słyszał że typek idzie to skochwał się i wyskoczył - 13:20 - skąd wiedział, że wyjdzie z B właśnie w tym momencie? b+ -- Tu nie powiem spalił trochę bo skąd mógł wiedzieć że tam idzie + Czekamy na innych z UBT na rozpiskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 2 Lutego 2015 #124553 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 13:20 - skąd wiedział, że wyjdzie z B właśnie w tym momencie? b+ -- Tu nie powiem spalił trochę bo skąd mógł wiedzieć że tam idzie + Czekamy na innych z UBT na rozpiskę Nic nie spalił. Po prostu CT wyszedł z Bramy, a on Strzelił. Śmieszne te twoje oceny +/- <--- co to w ogóle ma być za ocena. Albo Ma WH albo niema. Określ się raz, a prawidłowo. Śmiech na Sali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #262742 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 1:30 - słyszy i widzi komin ,typa w bramie też + a w okno od razu się patrzy jak wbiega się na podest akcja - B 5:35 - wyraźnie słychać jak ktoś zmienia broń przed trupem - B 8:05 - jeżeli widać obrażenia Bullet DMG to skanuje się dalej + standardowe skany - B 10:40 - było widać tam typa a cofał się bo leciało w jego stronę HE . Czysto - B 11:12 - zgadzam się z opinią @DobryChlopak "CT Strzelił pierwszy. Nie było modelu reakcja prawidłowa. Czysto. " - B 13:20 - nie wiem co w tej akcji jest takiego nadzwyczajnego . Czysto - B Po 3 opiniach można śmiało stwierdzić że gracz gra czysto . Bez bana dla niego a temat Zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #204835 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi