Maruda Napisano 1 Lutego 2015 #268688 Udost臋pnij Napisano 1 Lutego 2015 Wiek:15-16 Sta偶 na forum: miesi膮c Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: brak Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilo艣膰 czasu jak膮 po艣wi臋cisz na zdawanie recenzji: Po艣wi臋c臋 tyle czasu ile b臋dzie wymaga艂a praca Przyk艂ad jednej recenzji (napisana samemu, internetem mo偶na si臋 wspomaga膰): 聽 聽 Film opowiada historie o somalijskiej dziewczynce, kt贸ra w wieku trzech lat zosta艂a poddana obrzezaniu, a siedem lat p贸藕niej zosta艂a sprzedana m臋偶czy藕nie, za kt贸rego mia艂a wyj艣膰 za m膮偶. Dziewczynce uda艂o si臋 jednak uciec. Liya trafi艂a do rodziny w Mogadiszu a nast臋pnie pracowa艂a w domu wuja w Londynie jako s艂u偶膮ca. 聽Tam odkryta przez fotografa Terence'a Donovana zacz臋艂a pracowa膰 jako modelka. Kobieta udzieli艂a wywiadu, w kt贸rym opowiedzia艂a o tym jak zosta艂a obrzezana.聽Wyda艂a r贸wnie偶 ksi膮偶k臋 na podstawie, kt贸rej zosta艂 nakr臋cony film.聽 Wydarzenia, kt贸re mia艂y miejsce s膮 wr臋cz dramatyczne. Chocia偶 dzi臋ki tej historii, mo偶emy zacz膮膰 robi膰 co艣 w kierunku zmiany obyczaj贸w panuj膮cych tam. Film bardzo stre艣ci艂am i mam nadziej臋,偶e zach臋ci艂am Was do poznania pe艂nej historii. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 1 Lutego 2015 #268693 Udost臋pnij Napisano 1 Lutego 2015 Na NIE 聽 - Aktywno艣膰 na forum 聽 - Pierwszy raz widz臋 Ci臋 na forum 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Lutego 2015 #268702 Udost臋pnij Napisano 1 Lutego 2015 Masz moje TAK, ale przez wymagania pewnie si臋 nie dostaniesz. Je艣li je spe艂nisz, to w nast臋pnym podaniu masz moje tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268711 Udost臋pnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lutego 2015 #269019 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum. 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lutego 2015 #269022 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 otwarte, z powodu niskiej ilosci recenzentow Maruda ma pozwolenie zapraszam do wypowiedzi. PROSZE OCENIAC RECENZJE, nie staz itp. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2015 #269024 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 Troche kr贸tko na forum 聽 4 posty ? Nie mo偶esz sie wy艣ili膰 bardziej ? 聽 1 miesi膮c ma艂o troche ... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Lutego 2015 #228155 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 Ciekawy pomys艂, ortografia spoko, masz moje uznanie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Lutego 2015 #226532 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 Mo偶na da膰 szanse na okres pr贸bny ? 聽 聽 聽 聽 Ps. Troche kr贸tka ta recenzja 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Lutego 2015 #170278 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 Ja tez jestem na tak no a co do recenzji to troch臋 za kr贸tka 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Lutego 2015 #98958 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 Jak dla mnie to nie powinno dawa膰 si臋 osobie z 4 postami i taka aktywno艣ci膮 na forum, jakiejkolwiek rangi. A to 偶e jest dziewczyn膮 i z艂apa艂 si臋 na to naczelny to ju偶 inna sprawa. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lutego 2015 #94049 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 聽 Jak dla mnie to nie powinno dawa膰 si臋 osobie z 4 postami i taka aktywno艣ci膮 na forum, jakiejkolwiek rangi. A to 偶e jest dziewczyn膮 i z艂apa艂 si臋 na to naczelny to ju偶 inna sprawa. 聽 聽 takze dziewczyny piszcie :spiteful: a tak powaznie to sam zaproponowa艂em Marudzie wspolprace. jest tylko dwoch recenzentow wiec trzeba pozbierac druzyne 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2015 #55805 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2015 takze dziewczyny piszcie :spiteful: a tak powaznie to sam zaproponowa艂em Marudzie wspolprace. jest tylko dwoch recenzentow wiec trzeba pozbierac druzyne 聽 聽 No tak tylko niech bardziej zapozna z forum,bo to dziwnie nawet bedzie wygl膮da膰 4 posty i recenzant ... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269144 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2015 Dam TAK, ale na przysz艂o艣膰 r贸b d艂u偶sze recenzje, je艣li chodzi o ortografi臋 i interpunkcj臋, to nie mam wi臋kszych zastrze偶e艅 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 4 Lutego 2015 #269772 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2015 Recenzja jest bardzo fajna lecz krotka, s膮dz臋 ze kolejne z twojej strony b臋d膮 bardziej interesuj膮ce.聽 聽 Masz malutki sta偶 na forum itd ale moim zdaniem ka偶dy zas艂uguj臋 na szans臋聽 聽 聽 聽 Jestem na Tak聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 5 Lutego 2015 #270208 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2015 Na tak 聽 Fajnie si臋 czyta 聽 troszk臋 za kr贸tkie ale to pocz膮tek 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 5 Lutego 2015 #270326 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi