Maruda Napisano 1 Lutego 2015 #268688 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wiek:15-16 Staż na forum: miesiąc Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: brak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Poświęcę tyle czasu ile będzie wymagała praca Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Film opowiada historie o somalijskiej dziewczynce, która w wieku trzech lat została poddana obrzezaniu, a siedem lat później została sprzedana mężczyźnie, za którego miała wyjść za mąż. Dziewczynce udało się jednak uciec. Liya trafiła do rodziny w Mogadiszu a następnie pracowała w domu wuja w Londynie jako służąca. Tam odkryta przez fotografa Terence'a Donovana zaczęła pracować jako modelka. Kobieta udzieliła wywiadu, w którym opowiedziała o tym jak została obrzezana. Wydała również książkę na podstawie, której został nakręcony film. Wydarzenia, które miały miejsce są wręcz dramatyczne. Chociaż dzięki tej historii, możemy zacząć robić coś w kierunku zmiany obyczajów panujących tam. Film bardzo streściłam i mam nadzieję,że zachęciłam Was do poznania pełnej historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Lutego 2015 #268693 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Na NIE - Aktywność na forum - Pierwszy raz widzę Cię na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Lutego 2015 #268702 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Masz moje TAK, ale przez wymagania pewnie się nie dostaniesz. Jeśli je spełnisz, to w następnym podaniu masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268711 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lutego 2015 #269019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lutego 2015 #269022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 otwarte, z powodu niskiej ilosci recenzentow Maruda ma pozwolenie zapraszam do wypowiedzi. PROSZE OCENIAC RECENZJE, nie staz itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2015 Premium #269024 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Troche krótko na forum 4 posty ? Nie możesz sie wyśilić bardziej ? 1 miesiąc mało troche ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #228155 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ciekawy pomysł, ortografia spoko, masz moje uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Lutego 2015 Premium #226532 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Można dać szanse na okres próbny ? Ps. Troche krótka ta recenzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #170278 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ja tez jestem na tak no a co do recenzji to trochę za krótka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #98958 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jak dla mnie to nie powinno dawać się osobie z 4 postami i taka aktywnością na forum, jakiejkolwiek rangi. A to że jest dziewczyną i złapał się na to naczelny to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lutego 2015 #94049 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jak dla mnie to nie powinno dawać się osobie z 4 postami i taka aktywnością na forum, jakiejkolwiek rangi. A to że jest dziewczyną i złapał się na to naczelny to już inna sprawa. takze dziewczyny piszcie :spiteful: a tak powaznie to sam zaproponowałem Marudzie wspolprace. jest tylko dwoch recenzentow wiec trzeba pozbierac druzyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2015 Premium #55805 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 takze dziewczyny piszcie :spiteful: a tak powaznie to sam zaproponowałem Marudzie wspolprace. jest tylko dwoch recenzentow wiec trzeba pozbierac druzyne No tak tylko niech bardziej zapozna z forum,bo to dziwnie nawet bedzie wyglądać 4 posty i recenzant ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269144 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dam TAK, ale na przyszłość rób dłuższe recenzje, jeśli chodzi o ortografię i interpunkcję, to nie mam większych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Lutego 2015 #269772 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Recenzja jest bardzo fajna lecz krotka, sądzę ze kolejne z twojej strony będą bardziej interesujące. Masz malutki staż na forum itd ale moim zdaniem każdy zasługuję na szansę Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 5 Lutego 2015 #270208 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Na tak Fajnie się czyta troszkę za krótkie ale to początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 5 Lutego 2015 #270326 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi