Maruda Posted February 1, 2015 #268688 Share Posted February 1, 2015 Wiek:15-16 Staż na forum: miesiąc Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: brak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Poświęcę tyle czasu ile będzie wymagała praca Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Film opowiada historie o somalijskiej dziewczynce, która w wieku trzech lat została poddana obrzezaniu, a siedem lat później została sprzedana mężczyźnie, za którego miała wyjść za mąż. Dziewczynce udało się jednak uciec. Liya trafiła do rodziny w Mogadiszu a następnie pracowała w domu wuja w Londynie jako służąca. Tam odkryta przez fotografa Terence'a Donovana zaczęła pracować jako modelka. Kobieta udzieliła wywiadu, w którym opowiedziała o tym jak została obrzezana. Wydała również książkę na podstawie, której został nakręcony film. Wydarzenia, które miały miejsce są wręcz dramatyczne. Chociaż dzięki tej historii, możemy zacząć robić coś w kierunku zmiany obyczajów panujących tam. Film bardzo streściłam i mam nadzieję,że zachęciłam Was do poznania pełnej historii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted February 1, 2015 #268693 Share Posted February 1, 2015 Na NIE - Aktywność na forum - Pierwszy raz widzę Cię na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cthulhu2 Posted February 1, 2015 #268702 Share Posted February 1, 2015 Masz moje TAK, ale przez wymagania pewnie się nie dostaniesz. Jeśli je spełnisz, to w następnym podaniu masz moje tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 1, 2015 #268711 Share Posted February 1, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejki Posted February 2, 2015 #269019 Share Posted February 2, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejki Posted February 2, 2015 #269022 Share Posted February 2, 2015 otwarte, z powodu niskiej ilosci recenzentow Maruda ma pozwolenie zapraszam do wypowiedzi. PROSZE OCENIAC RECENZJE, nie staz itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wandi Posted February 2, 2015 #269024 Share Posted February 2, 2015 Troche krótko na forum 4 posty ? Nie możesz sie wyśilić bardziej ? 1 miesiąc mało troche ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 2, 2015 #228155 Share Posted February 2, 2015 Ciekawy pomysł, ortografia spoko, masz moje uznanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knopa Posted February 2, 2015 #226532 Share Posted February 2, 2015 Można dać szanse na okres próbny ? Ps. Troche krótka ta recenzja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 2, 2015 #170278 Share Posted February 2, 2015 Ja tez jestem na tak no a co do recenzji to trochę za krótka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 2, 2015 #98958 Share Posted February 2, 2015 Jak dla mnie to nie powinno dawać się osobie z 4 postami i taka aktywnością na forum, jakiejkolwiek rangi. A to że jest dziewczyną i złapał się na to naczelny to już inna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejki Posted February 2, 2015 #94049 Share Posted February 2, 2015 Jak dla mnie to nie powinno dawać się osobie z 4 postami i taka aktywnością na forum, jakiejkolwiek rangi. A to że jest dziewczyną i złapał się na to naczelny to już inna sprawa. takze dziewczyny piszcie :spiteful: a tak powaznie to sam zaproponowałem Marudzie wspolprace. jest tylko dwoch recenzentow wiec trzeba pozbierac druzyne Link to comment Share on other sites More sharing options...
wandi Posted February 2, 2015 #55805 Share Posted February 2, 2015 takze dziewczyny piszcie :spiteful: a tak powaznie to sam zaproponowałem Marudzie wspolprace. jest tylko dwoch recenzentow wiec trzeba pozbierac druzyne No tak tylko niech bardziej zapozna z forum,bo to dziwnie nawet bedzie wyglądać 4 posty i recenzant ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 3, 2015 #269144 Share Posted February 3, 2015 Dam TAK, ale na przyszłość rób dłuższe recenzje, jeśli chodzi o ortografię i interpunkcję, to nie mam większych zastrzeżeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted February 4, 2015 #269772 Share Posted February 4, 2015 Recenzja jest bardzo fajna lecz krotka, sądzę ze kolejne z twojej strony będą bardziej interesujące. Masz malutki staż na forum itd ale moim zdaniem każdy zasługuję na szansę Jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinite. Posted February 5, 2015 #270208 Share Posted February 5, 2015 Na tak Fajnie się czyta troszkę za krótkie ale to początek Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejki Posted February 5, 2015 #270326 Share Posted February 5, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts