Kristo Napisano 1 Lutego 2015 #268559 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Cześć Mam taką propozycje aby założyć serwer Cs 1.6 o modzie 4FuN, każdy chyba zna dobrze ten mod. Jeżeli o mnie chodzi to ja założę serwer, opłacę go na trzy miesiące oraz wykupie reklamę na setti na 3 tygodnie w stawce 12,99 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Lutego 2015 #268583 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jak najbardziej na tak, mod super do zabawy, idzie się uśmiać na tego typu serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lutego 2015 #268632 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Kieruj się do aquaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lutego 2015 #268633 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi