Lesto Napisano 1 Lutego 2015 #268364 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witam Pytanie odnosi się do H@, S@ lum SM Mianowicie kiedyś już nie pamiętam ale na początku stycznia zgłosiłem się po darmowego Konspiranta na COD200. Prośbę pisałem wieczorem a klasa została dodana w nocy. Została ona przyznana na IP a ono zmienia mi się co 24h. Klasa została przyznana gdy grałem na Nicku _MR_Lesto. Czy istnieje możliwość abym mógł się zgłosić po Vipa jednak aby był on przyznany na Nick? Gdyż wolę uniknąć takiej samej sytuacji a tym bardziej Bana za próbę oszustwa. Jeśli nie ma takiej możliwości to temat proszę przenieść do kosza lub usunąć. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lutego 2015 #268373 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nie dodajemy darmowych klas premium na IP. Tylko i wyłącznie na SID, bądź Nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 1 Lutego 2015 Autor #268383 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 To ja nwm co się stało może coś ja spierniczyłem ale klasy nie miałem dlatego pytam czy mogę jeszcze raz się zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lutego 2015 #268384 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoś. Temat do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lutego 2015 #268385 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Usługi na forum oraz serwerach" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi