Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268231 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witojcie. Kupiłem kilka dni temu vipa, grałem cały czas vip działa, ale ostatnio usunąłem cs i zainstalowałem od nowa, wpisuje nick, hasło do konsoli i mi cały czas wyskakuje Kicked : " You have no entry to the server..." Wpisuje wszystko dobrze hasło i wgl.. setinfo_pw"xxxxx" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268247 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Podaj nick,sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 1 Lutego 2015 #268263 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 żle wpisałeś. Wpisz setinfo _pw a nie razem setinfo_pw dlatego nie możesz wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lutego 2015 #268379 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Hasło wpisujesz za pomocą komendy: setinfo _pw hasło Skopiuj to co podałem wyżej tylko wpisz hasło i na pewno Ci będzie działać jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lutego 2015 #268380 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi