Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> HAHAH RICHARD? WYJDZ Z iNET-U :/

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Wzór skargi: Data i godzina: tam jakis temat  http://multi-head.pl/topic/53218-spliff-skarga/#entry281947

Nick admina/gracza, który zawinił: " RICHARD "

Dowody: http://multi-head.pl/topic/53218-spliff-skarga/#entry281947

Świadkowie: WSZYSCY WYMIENIENI KTORZY OBEJRZA @ UP LINK :]

Uzasadnienie: 

RICHARD :

W żarcie napisałem do fanatica że padł nie pierwszy i nie ostatni raz jak p*** a on zaczął swoja dyskusję + obraźliwe teksty w moją stronę widać wszystko w rozmowie którą przedstawiłem . Chciałem odpuścić ale zaczął po mnie więc nie odpuściłem i siebie broniłem . A co do obraz to zdarza się to nie pierwszy raz z jego strony potrafi graczy na U@ nazwać kurwami , ciotami  bo go zabili to jest zachowanie admina . Szkoda że screenów nie zrobiłem ale nie tylko ja widzę jak karygodnie zachowuje się Fanatic .

faN4t1ck : odpowiedz : )   // Richard, dobrze wiesz za co dostales pocisk, i to lekki... Pisal Ci ktos kiedys ze padles jak p****? Nie chcial bys tego poczuc jako @ na u@ : )  , z reszta usmialem sie z samym SH4DOWEM ;D bo on tez ma @ : ) i jakOS "NIGDY" nie potrafil bym obrazic  @ :) a Jesli pisalem na u@ to Wszystkich ZNAJOMYCH MAM NA STEAMIE PROCZ CIEBIE ;D // i pewnie tym sie roznisz... DLACZEGO? bo jestes cienki by w MOICH ZNAJOMYCH WYSTEPOWAC;/ tak btw Mniejsza o to... Chodzi Mi o to ze " POSADZASZ MNIE ZE WYZYWALEM GRACZY CZYLI @ NA U@  TAK? // PROSZE DOWODY ! NAWET ADMINOW KTORYCH WYZWALEM ! // Do kazdego @ ktorego pisalem na serwie czyli u@ to byla " TYLKO BEKA" I KAZDY SIE Z TEGO SMIAL I BEDZIE SMIAL, BO TO BYLO W ZARTACH, DLACZEGO? " BO  KAZDY @ PODCHODZI Z HUMOREM DO TEJ GRY " a Nie jak Ty " R1CHARD" xD // OGARNIJ TROCHE SWOJA ZLOSC DO MNIE : o Nie musisz Mnie lubic, Ja Ciebie Pewnie Sam Osobiscie nie POLUBIE, bo juz MNIE troche zbeszczesciles, tyle ze Wiesz Gdzie mam Twoje Zdanie? Gleboko... : )

PZDR od fan4ta ; O)

Gość Guest

Sam H@ mówił żebyś się ogarnął wiec coś w tym jest. Zluzuj troche bo przegiąłeś. Nie pozwole też na to żeby ktoś mojego serdecznego przyjaciela cisnął. Przeginasz....

• Administrator

Jeszcze raz bedzie jakis temat to wylatujesz. Pisalem jasno i masz sie do tego dostosowac.

/close

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...