Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268141 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wzór skargi: Data i godzina: tam jakis temat http://multi-head.pl/topic/53218-spliff-skarga/#entry281947 Nick admina/gracza, który zawinił: " RICHARD " Dowody: http://multi-head.pl/topic/53218-spliff-skarga/#entry281947 Świadkowie: WSZYSCY WYMIENIENI KTORZY OBEJRZA @ UP LINK :] Uzasadnienie: RICHARD : W żarcie napisałem do fanatica że padł nie pierwszy i nie ostatni raz jak p*** a on zaczął swoja dyskusję + obraźliwe teksty w moją stronę widać wszystko w rozmowie którą przedstawiłem . Chciałem odpuścić ale zaczął po mnie więc nie odpuściłem i siebie broniłem . A co do obraz to zdarza się to nie pierwszy raz z jego strony potrafi graczy na U@ nazwać kurwami , ciotami bo go zabili to jest zachowanie admina . Szkoda że screenów nie zrobiłem ale nie tylko ja widzę jak karygodnie zachowuje się Fanatic . faN4t1ck : odpowiedz : ) // Richard, dobrze wiesz za co dostales pocisk, i to lekki... Pisal Ci ktos kiedys ze padles jak p****? Nie chcial bys tego poczuc jako @ na u@ : ) , z reszta usmialem sie z samym SH4DOWEM ;D bo on tez ma @ : ) i jakOS "NIGDY" nie potrafil bym obrazic @ a Jesli pisalem na u@ to Wszystkich ZNAJOMYCH MAM NA STEAMIE PROCZ CIEBIE ;D // i pewnie tym sie roznisz... DLACZEGO? bo jestes cienki by w MOICH ZNAJOMYCH WYSTEPOWAC;/ tak btw Mniejsza o to... Chodzi Mi o to ze " POSADZASZ MNIE ZE WYZYWALEM GRACZY CZYLI @ NA U@ TAK? // PROSZE DOWODY ! NAWET ADMINOW KTORYCH WYZWALEM ! // Do kazdego @ ktorego pisalem na serwie czyli u@ to byla " TYLKO BEKA" I KAZDY SIE Z TEGO SMIAL I BEDZIE SMIAL, BO TO BYLO W ZARTACH, DLACZEGO? " BO KAZDY @ PODCHODZI Z HUMOREM DO TEJ GRY " a Nie jak Ty " R1CHARD" // OGARNIJ TROCHE SWOJA ZLOSC DO MNIE : o Nie musisz Mnie lubic, Ja Ciebie Pewnie Sam Osobiscie nie POLUBIE, bo juz MNIE troche zbeszczesciles, tyle ze Wiesz Gdzie mam Twoje Zdanie? Gleboko... : ) PZDR od fan4ta ; O) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268144 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Sam H@ mówił żebyś się ogarnął wiec coś w tym jest. Zluzuj troche bo przegiąłeś. Nie pozwole też na to żeby ktoś mojego serdecznego przyjaciela cisnął. Przeginasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268149 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nawet tego nie skomentuje bo szkoda mi na was obu słów . Pozdrawiam i życzę miłej nocki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Lutego 2015 #268150 Administrator Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jeszcze raz bedzie jakis temat to wylatujesz. Pisalem jasno i masz sie do tego dostosowac. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Lutego 2015 #268151 Administrator Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi