Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #268096 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Wzór skargi: Data i godzina: 01.02.2015 - 00:19:17 Nick admina/gracza, który zawinił: Veni Vidi Vici / Spliff Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=43620 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=43619 Świadkowie: Admini: Danke , Radek Uzasadnienie: admin banuje admina , toczyliśmy sobie z fanaticiem piękną wymianę zdań parę słów niecenzuralnych poszło na U@ ale w nerwach różne rzeczy się mówi już nawet olewam to co tam pisał fanatic ale Spliff nie miał prawa nas banować mógł co najwyżej kicknąć . Fanatic zaczął pisać że jestem gównem i żebym mu ssał I po tym właśnie poleciały te bany . Spliff po raz drugi łamie zasadę że admin nie ma prawa banować admina tego samego serwera . Tutaj proszę całą rozmowę od której się to zaczęło : http://wklej.org/id/1618568/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImSwiety Napisano 31 Stycznia 2015 #268100 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 NIE mogłeś odpuścić skoro jesteś mądrzejszy? Człowieku olej.... moim zdaniem fakt admin admina banować nie może no ale ludzie smutne to było co pisaliście tam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 31 Stycznia 2015 #268101 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Zachowujecie się jak dzieci, jeden mądrzejszy od drugiego. Jestem za tym aby jeden jak i drugi admin otrzymał ostrzeżenie w dziale admina. Co do Spliff'a to racja admin admina nie ma prawa banować. Sprawę zostawiam dla Strajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #268112 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ja tej burdy na U@ nie zacząłem więc nawet nie poczuwam się do winy nie powiedziałem nic w jego stronę obraźliwego . ImSwiety ty wszedłeś praktycznie pod koniec więc nie wiem dlaczego się tutaj wypowiadasz. W żarcie napisałem do fanatica że padł nie pierwszy i nie ostatni raz jak p*** a on zaczął swoja dyskusję + obraźliwe teksty w moją stronę widać wszystko w rozmowie którą przedstawiłem . Chciałem odpuścić ale zaczął po mnie więc nie odpuściłem i siebie broniłem . A co do obraz to zdarza się to nie pierwszy raz z jego strony potrafi graczy na U@ nazwać kurwami , ciotami bo go zabili to jest zachowanie admina . Szkoda że screenów nie zrobiłem ale nie tylko ja widzę jak karygodnie zachowuje się Fanatic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Stycznia 2015 #268114 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Poczekajmy na kogoś z S@ i H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Lutego 2015 #268123 Administrator Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nie ma czegoś takiego, że admin banuje innego administratora. Pisanie na u@ to nie jest prywatna konwersacja. Zawsze ktoś z adminów mógł wejść i to zobaczyć. Administrator powinien zachować pewien profesjonalizm i tego przykładem może być wyjaśnienie takich spraw na pw nie pisząc żadnych tematów. Wyjaśnijcie sobie to na spokojnie a ty Richard lepiej zgłoś to komuś ''wyższemu'' na pw, a nie pisz tematów, przez które inni gracze mogą pomyśleć, że rozgrywa się tutaj dziecinada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Lutego 2015 #268124 Administrator Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi