Jump to content

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Nuke :/

Guest

Recommended Posts

Witam jeszcze nikt nie napisał tego tematu chodź powinien już być. Mianowicie jest problem, gdy jeden z graczy dochodzi do nuke (20 fragów z rzędu bez deda). Wszystko ładnie i przyjemnie, jest trzęsienie ziemy i wszyscy dedamy, ale potem ma być zmiana na losową mapę a to sie psuje... Da sie rozwiązać ten problem? Ostatnio coraz częściej tak sie dzieje, że mapka trwa dalej.

hehe no pewnie ci dzis chodzi o mnie bo tak sie stalo i to nie pierwszy raz masz racje i wczesniej tez to sie zdarzalo ale to jest sporadyczne zdarzenie wiec chyba nic zlego przez to sie nie dzieje :)

Dokadnie jak up dzieje sie tak czasami a czy jeśli nie ma zmiany dzieje się coś złego ??

Ty i tak ta ninja do nuke nie dojdziesz to czym sie przejmujesz...

Dokadnie jak up dzieje sie tak czasami a czy jeśli nie ma zmiany dzieje się coś złego ??

Ty i tak ta ninja do nuke nie dojdziesz to czym sie przejmujesz...

Dziać złego się nie dzieje ale można by było naprawić to ;)

Fajnie jak by sie mapa po NUKE nie zmieniala :) jest szansa 2krotnego uzycia na jednej mapie :)

Bardziej chciwego Żółwia nie widziałem :D

A co do tematu:

Mi to nie przeszkadza. Można powiedzieć, że jest dodatkowa atrakcja. Losowa szansa na losową mapę :P

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...