Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga Genialny Żółw

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: przed chwilą

Nick admina / gracza, Który zawinił:  Genialny Żółw

Dowody: http://speedy.sh/A26p7/screenshots.rar

Świadkowie:  ....

Uzasadnienie: Nie lubię adminów ,którzy nadużywają swojej władzy. Piszę na u@ ping raz drugi trzeci. Dalej nic po czym dostaje kika. Dziecko ogarnij swoje zapędy, nie jestem od tego by ci pokazywać paluszkiem , kogo masz zbanować. Masz na klawiaturze tabulator to go wciśnij przez 10s. , i sobie popatrz.  Dodam od siebie Admini Dzej, Sasanik, czy Filo z nimi bez problemu jest. Reszta samowolka. Mam już z 30 ssów. kompromitujących ich. Ale po co to wstawiać. Od dziś ostrzegam resztę. ADMIN JEST DLA SERWERA, NIE DLA WŁADZY!!!!. Każde olewanie na u@ będzie odnotowane tu, albo się zacznie coś dziać albo będzie selekcja. 

ciekaw bylem kiedy przyjdziesz sie poplakac :) wiec tak, piszesz jakies pojedyncze slowa ping. w momencie twojego zgloszenia sprawdzilem co sie dzieje 1 osoba miala ping ok 140 i po chwili juz sie unormowal wiec prosze nie wciskaj kitow. Osoby ktorym ping sie utrzymywal ponad norme zostaly wyrzucone

a po 2 kim ty wogole jestes zeby straszyc ssami ? selekcja? moze nas odstrzelisz? :] tak to mozesz u siebie na osiedlu jak ci pozwola. Pokazales na co Cie stac i twoj ogar jak jeszcze byles adminem, 0 odroznienia czitow od skilla, 0 znajomosc regulaminu a teraz tylko szukasz powodow do zgloszen :) uwielbiam takie osoby jak ty.

co do ssow - pokazuja tylko jak losowo pinguje na moment graczy. a ty wykorzystujesz to do manipulacji na forum i probie znieslawienia adminow cod - wydaje sie ze powodem jest zal z utraty posady :)

Wyciągnij jakiś dowód. Skargę na mnie ? za nieznajomość regulaminu.? Czy za bezpodstawne banowanie, jakoś nie widzę żadnej, ubliżać słowami typu " płacz" to sobie do rodzeństwa w domu możesz mówić. Dwa ,tak szukam i będę szukał ,bo nie cierpię ludzi którzy gówno robią na tym serwerze, a udawać adminów każdy może, trzy jak widać jestem graczem i nie odpowiada mi twoje zachowanie, w stosunku do mnie jako gracza. Jesteś adminem to nim bądź, jak byś był to byśmy się dziś nie spotkali tu. Kolejna sprawa jeśli mnie uwielbiasz, uwierz nie pierwszy raz i nie ostatni się tu zobaczymy.

Edit. Nie utraty. Tylko rezygnacji. Zresztą napisałem ci wcześniej gówno cię to powinno interesować. ADMIN MA SWOJE OBOWIĄZKI. Albo je przestrzegasz, albo nie. Losowo co chwila osoby pinguje te same, dalej nie będę dyskutował z tobą. Dowody są, nawet teraz w tej skardze pokazujesz jakim jesteś cwaniaczkiem. 

juz sie wypowiedzialem, osoby ktorym sie ping utrzymal zostaly ukarane wiec twoje kolejne zgloszenie bylo spamem. Wystarczy ze raz napiszesz :) 

doczekac sie nie moge kolejnego spotkania :*  bardzo chce Ciebie przeprosic ze "ublizylem" Twojej osobie slowem "placz" :) normalnie nikt jak Ty potrafi rozweselic czlowieka...

Po pierwsze nie zachowujmy się jak dzieci .Co do skargi to tak się składa ze byłem wtedy na serwerze i pamiętam ta sytuacje dosyć dobrze  i pingi były ok , było oczywiście kilka graczy mających skoki pingu widać to zresztą na ss'ach ,lecz po chwili ich pingi unormowały się ,(jak dobrze pamiętam wtedy jeden z graczy dostał bana za ping) .Pamiętajmy również o tym ze nie banujemy jeśli komuś raz na jakiś czas podskoczy ping ,tylko jeśli będzie on notorycznie przekraczał normę  i spadał . Na następny raz  .::DwA gRoszE do WinA::.

prosił bym cie o wykonanie demka a nie ss;ów ,by było łatwiej ocenić problem .Jelsi chodzi o admina to porozmawiam z nim i wyciągnę konsekwencje ,bo widzę ze ostatnio on jak i kilku innych adminów za dużo sobie pozwalają.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...