Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na admina eR.

think!

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 14:20, 31.01.2015

Nick admina/gracza, który zawinił: eR.

Dowody: demko. demko jest krótkie, tylko dwie rundy, proszę o obejrzenie całego.  http://www.filedropper.com/122

Świadkowie: demko

Uzasadnienie: grałem w CT na mapie cs_assualt_1337. W pierwszej rundzie od razu zabrałem się za wykonywanie celów. Niestety w pomieszczeniu, gdzie są hosty kampiły dwie osoby na hostach. W tym jedna prawie niewidzialna, na klasie strzelec wsparcia. Wbiłem do środka ale nie miałem szans, skampieni po rogach TT, w tym jeden praktycznie niewidzialny gdzieś kuca. Druga runda, wchodzę na dach i rzucam HE przez szyb, by wykończyć tych kamperów przy hostach i mieć szansę na odbicie zakładników. Granatem zabijam 2 osoby w tym admina eR. Po chwili otrzymuję bana: zabijasz hosty. W świetle zaistniałej sytuacji ban wg mnie jest kompletnie bez sensu, jak inaczej mam wbić do pomieszczenia gdzie są hosty i je uwolnić jak kampi tam tyle osób? Normalne chyba, ze najpierw stosuje środki, by te osoby wykurzyć ewentualnie zabić, by mieć szanse wbić do środka.

Poza tym zawsze CT wrzuca granaty przez szyb do tego pomieszczenia, ja z reguły gram w TT i te granaty mnie zabiją. Wówczas wszystko jest ok, żaden ban nie leci. Gdy granat zabił admina to oczywiście leci ban.

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Powod: 'zabijasz hosty'

[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:24380648'

[AMXBans] Twoje IP: '89.229.180.254'

[AMXBans] ===============================================

Na demku widać wszystko, pokrywa się to z tym, co piszę. Tutaj nie trzeba wierzyć na słowo. Jest dowód niepodważalny w postaci demo. 

Demko trwa od początku mapy do momentu zbanowania mnie, zatem nie wydarzyło się nic w między czasie, na demie jest wszystko.

Dodatkowo dodam, ban za zabijanie hostów może być wymierzony dla TT, gdy terro CELOWO zabija hosty, a tym samym uniemożliwia CT robienie celów.

Jakim cudem CT dostaje bana za zabijanie hostów, skoro po prostu próbuje pozbyć się kamperów, którzy kucają na hostach i mieć jakiekolwiek szanse, by wbić do pomieszczenia, gdzie stoją hosty? Przecież to wymyka się jakimkolwiek zasadom logiki.

Poza tym, admin eR. chyba jest średnio zainteresowany tematem, minęło 10 h od złożenia mojej skargi, odpowiedzi z jego strony brak. 

• Premium

Chłopie jak się nie da jak się da rzucasz 2 flashe na dól i ich wybijasz. a jak rzucasz he do środka to wybijasz hosty proste i logiczne ..... zakładnik jest do ratowania a nie do bicia bo ktoś ciebie zabije... Chyba że ja źle rozumiem zabijanie hostów :D

I nie pisz głupot że jestem średnio zainteresowany bo ta skarga jak dla mnie jest kompromitująca dla ciebie bo bijesz hosty i nie potrafisz inaczej zgrać jak rzucić he do środka gdzie jest 4 czy 5 typa , bo lecisz na fragi a nie cele..... coś wiem na temat 1/3 z he ???????????????? więc proszę cię kolego odpuść

Gość Guest

jak dla mnie to dobra reakcja era bo to wkoncu hosty to wykonywanie celi mapy ale to by byl nie problem jak by wgrac odpowniedni plugin ale oczywiscie jest ciezko porobic komu kolwiek przy tym serwie i pozniej sa takie problemy ja popieram era i robie tak samo jak on nagradzam za takie zeczy jak je widze

Nawet biorąc pod uwagę wasze argumenty eR. oraz strezlec, to proszę wziąć pod uwagę, że

po 1. nie zabiłem hostów celowo - po prostu wrzuciłem granat przez szyb.

po 2. nie widzę w regulaminie punktu, który zabrania CT zabijania hostów (chociaż i tak jeśli uszkodziłem hosta to przypadkiem)

po 3. nie widzę również punktu, który zabrania wrzucania HE przez szyb do pomieszczenia, gdzie są hosty.

po 4. Nawet jeśli uważałeś, że zrobiłem tak totalnie źle to zrobiłem to RAZ, jeden jedyny raz wrzuciłem HE przez szyb.

Czy nie wystarczyło napisać na głównym sayu - think, nie wrzucaj tam HE, bo zabijasz hosty? Nie wrzuciłbym więcej. Co prawda uznałby to za dziwne, ale bym nie wrzucił. a Ty od razu banujesz i to na 30 minut. Pytanie czy ktoś, kto jest w TT i celowo zabija hosty uniemożliwiając robienie celów dla CT i ktoś kto gra w CT i raz wrzuci HE przez szyb, gdzie przez PRZYPADEK, powtarzam, przez przypadek uszkodził hosty - te dwie osoby otrzymują takie same bany. Logiczne to jest i sensowne?

• Premium

Tink ja Cię proszę chłopie grasz nie od dzisiaj na serwerze i wiesz ze zawsze były bany za bicie hostów. A co do regulaminu to nie do mnie tylko do h@ czy tam s@. Dla mnie to tam olać to ze padlem od he. Nie pierwszy i ostatni.

I nie mów mi ze zabicie hostów było przypadkowe bo wiedziałeś bardzo dobrze ze hosty padną ????

Nigdy nie było banów za zabijanie hostów, chyba, że dla TT, który zabija je celowo tym samym utrudniając grę CT.

Nie zabiłem wszystkich hostów. Masz dowód na to, że to zrobiłem? Bo mi się pojawiło, że zabiłem 1 hosta (więc pozostali trzej byli do uratowania) oraz 2 graczy, w tym Ciebie. Po czym zostałem zbanowany.

/ok, pisałem posta jak Twojego Richard jeszcze nie było. Można usunąć ten post, sam nie mogę tego zrobić.

think!

wrzucając he granat do hostów mogłeś być świadomy ze je zabijesz lub zabierzesz im hp. Co do tego kto zabija hosty to nie może tego robi ani drużyna tt ani ct ,W regulaminie faktycznie nic nie ma o zabijaniu hostów (punkt ten pojawi się tam, jeszcze dziś )  ,nie było to wymagane ze względu na plugin z którym mieliśmy problem lecz już wszystko wróciło do normy i jest on z powrotem na serwerze.Co do admina to porozmawiam z nim i jeśli stwierdzę ze trzeba będzie wyciągnąć konsekwencje zrobię to .Zamiast banować mógł on najpierw dać ostrzeżenie ponieważ nie jest to sytuacja która zdarza się notorycznie. Ban minął wiec wracaj do gry .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...