Skocz do zawartości

Nowy serwer ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycje stworzenia serwera z Diablo Modem. Ten serwer cieszy się dużą popularnością wiele osób kupowałoby rozmaite rzeczy z tego serwera i czerwoni by mieli więcej pieniędzy na rozwój serwera i przy okazji byśmy mogli sobie wszyscy od czasu do czasu pograć :)

Proszę o szczere Odpowiedzi.

PS: Jeśli chodzi o pieniądze mógłbym dokładać do serwera ustaloną kwotę :)

Licze na pozytywne komentarze ;)

Ja byłbym za gdyby zrobili DiabloModa starego. 7  czy tam 8 podstawowych klas 100lvl jedynie do kupienia mogłoby być konto premium. 

jeśli h@ się zgodzą przeprowadzilibyśmy ankietę jakiego diablo postawić ile lvl ile klas jakie klasy i poprostu każdy oddałby głos mod z największą ilością głosów został by dodany ;)

Może najpierw doprowadźmy do porządku serwery, które stoją, a potem będziemy myśleć nad kolejnymi.

można by było tego Diablo Moda postawić zamiast Zoombie Moda na ZM i tak mało ludzi gra Diablo Mod na 1000% by miał więcej graczy ;)

Jestem za, ale najpierw może poczekajmy na głos administatorów, którzy mieliby się tym zająć, ponieważ jest dość serwerów, jeżeli administracja się zgodzi to extra, a jeżeli nie to zrozumiemy ;)

Mod dobry ale na dzien dzisiejszy proponuje nie dodawac wiecej serwerow tylko dokonczyc prace na obecnymi serwerami , zajac sie ich reklama i mozna myslec o kolejnych serwerach

Jestem za, MH powinno posiadać serwer o takim modzie, bardzo dużo graczy go lubi, i na pewno ten serwer sprowadził bym jeszcze więcej osób na MH ;))

właśnie takich odpowiedzi oczekiwałem :D poczekajmy aż czerwoni się wypowiedzą ;)

No no jestem na tak :P Sam kiedyś grywałem na takim :P Tylko moim zdaniem lepiej zastąpić obecny serwer niż naciągać na koszty sieć, jeśli sytuacja się ustabilizuje to dopiero można byłoby pomyśleć o nowym :)

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...