Jump to content
[MULTI-HEAD] NOWY SERWER PAINTBALL ×
[COD 400] EDYCJA KLASYCZNA 1.10 - Koniecznie sprawdź! ×

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> 47 Podanie na admina

Guest

Recommended Posts

Nick:47

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na cs-hax i innych serwerach (nie pamiętam wszystkich), no i spore doświadczenie w byciu sędzia głównym blacklisted

http://blacklisted.pl/profile,477,1957.html

Daję mój profil jedynie poglądowo, bo ekipa, któa tam jest to jest dno dna, więc jeżeli komuś się nie spodobała moja decyzja np. sprzed 3 lat to zrobią co im się z tym podoba, ja byłem za czasów analizatora (nie wiem czy go znacie), gdy była dość mocna selekcja podań na sędziego, a dzisiaj się bierze obojętnie jakiego mietka spod mostu.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9, chociaż ostatnio 3 miesiące temu używałem amxbansa, tak długo, aż sieć się rozpadła

Staż w CS-sie: Straciłem rachube, od początków tej gry

Steam / NonSteam: steam

Dlaczego Ty: Uważam, że mam spore doświadczenie w byciu adminem/sędzią i ocenie dem, w tym przyczyniłem się też do złapania cziterów z tego serwera.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 h

https://www.gametracker.com/player/47/80.72.43.106:27032/   wg gametrackera 43 h przegrane na serwerze

Kontakt:  forum pw lub steam

Widzę, że podanie złożyłeś :).

Jeśli chodzi o mnie to mogę powiedzieć, że widuję go na serwerze i często zgłasza czitów na u@, więc napiszę w ten sposób:

W tym tygodniu Twoja aktywność jest trochę słaba, ale jeśli będziesz grać chociaż godzinę-półtorej dziennie to jak najbardziej masz moje tak :).

Podstawowe wymagania niby spełniasz. Nawet zdarza mi się Ciebie widywać na serwerze, lecz praktycznie wcale nie miałem od Ciebie zgłoszeń na u@. Jednakże podstawowa sprawa to aktywność na serwerze, która jest niezadowalająca i jeżeli taka miałaby być cały czas to szybko byś się pożegnał z funkcją administratora. Poza tym moim zdaniem na naszym serwerze administratorów jest teraz aż nadto. Dlatego niestety, ale jestem na NIE

.

Poza tym moim zdaniem na naszym serwerze administratorów jest teraz aż nadto. .

Rekrutacja jest w dalszym ciągu otwarta, więc moim zdaniem jest to tylko szukanie dziury w całym.

Liczba godzin na serwerze jest dosyć ciekawa, a forum z czasem można nadrobić, więc nie widzę w tym żadnego problemu.

Kawał chłopa, w dodatku posiada doświadczenie w adminowaniu, także wydaje mi się, że poradzi sobie w tej sekcji.

Spory staż w grze, także dlaczego jesteście negatywnego zdania, kpina moim zdaniem. Potrzebujecie kompetentnych adminów,

a ten osobnik wydaje się być jak najbardziej na poziomie.

Zdecydowanie na Tak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...