Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 #267335 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nick :Atnam Data ( Od kiedy do Kiedy ) : ok 2-3 tygodnie Powód :Powód jest prosty wykonałem wiele czynności związane z wyeliminowaniem lagów w grze niestety nie udało się.Mam problem z komputerem i chyba poważny więc postaram się go zanieść do naprawy może coś z nim zrobią lub jeżeli nie będę zmuszony poprosić o odebranie rangi Admina serwera. Przepraszam że zawiodłem i proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Stycznia 2015 #267338 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Stycznia 2015 #267339 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi