.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 30 Stycznia 2015 #267329 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Data i godzina: Przed chwilą Nick admina / gracza, Który zawinił: OmI Dowody: http://speedy.sh/Wa3uP/screenshots.rar Świadkowie: ... Uzasadnienie Brak reakcji na u@ czy nawet na y@. Olewka totalna bo tylko gra się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Stycznia 2015 #267351 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Skarga słuszna, lecz zobaczmy co Admin @0mI na to powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267358 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Również uważam że skarga jak najbardziej słuszna , po to ma się admina żeby pilnować porządku na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267371 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Stary to samo miałem dziś i popieram Coś takiego w 100%.Niech wkońcu zacznie wypełniać obowiązki do których sie zadeklarował a nie tylko pisze że do nuke brakuje mu 3 zabójstw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267386 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jak dla mnie to ten Pan powinien stracić admina, bo jak sądzę to ta sytuacja nie zdarzyła się tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 31 Stycznia 2015 #267577 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 blackerman ty nie masz tu nic do powiedzenia linka nie moge pobrac wiec nie wiem o co jest skarga jesli czegos nie widzialem a bylem na spec zajmowalem sie sprawa mikiego na forum tyle mam do wytlumaczenia pamietajcie admin tez czlowiek nie maszyne nie da sie zrobic wszystkiego na raz a ty dwa grosze skoro piszesz skarge miales adma i zrezygnowales czy cos tam badz dalej adminem i zaobaczymy czy sie tak ze wszystkim ogarniesz jak 10 pisze ten to tamten to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267589 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 0mI, to jest twoja pierwsza starga tego typu, więc tym razem dostaniesz upomnienie. Następnym razem jak nie grasz, nie sprawdzasz kogoś, to proszę cię wychodź z serwera wtedy unikniemy takich skarg. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267590 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi