Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 #267193 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam, wczoraj wieczorem zrobiłem skanowanie,czyszczenie,usuwanie zbędnych plików (przez odkurzacz Aplikacja) wyłączyłem także aplikacje które uruchamiają się przy włączaniu systemu (czyli GG,Steam i jakieś duperele nic nie związane z SYSTEMEM) w ustawieniach ustawiłem także ustawienie wydajności na najwyższą i zmienił mi się kolor na szary jak stary win ale mi to nie przeszkadza. I dzisiaj po szkole próbuje zagrać noi fps zaczynają skakać chodź mam po 60 fps są lagi Wpisywałem fps_max 101-901, fps_modem 101, Krawędzie obrazu dałem na najniższe żeby mi smoq nie lagował I no nie wiem co dalej robić proszę o pomoc Zainstalowałem nowego Antywirusa czyli Avasta którego mam cały czas uruchomionego czy może być problem przez niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Stycznia 2015 #267204 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Odłącz wszystko z wejść audio (mikrofon, słuchawki) i zobacz czy będzie lagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 Autor #267218 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Teraz robie reinstala steama ale skorzystam z tego lecz mam podłączone głośniki a do złącza z którego sie pod głośnia subofer i resztę mam wpięte słuchawki ale sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 Autor #267239 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 No ok coś pomogło lagi ustąpiły ale drobne przycięcia są reinstal steama i wyłączenie kabli od mikra i głośników pomogły ale mam problem bo jak wsadzam cały mini dzek do karty dzwiękowej w PC od głośników i podłanczam słuchawki to słysze tylko na prawy głośnik w słuchawkach a musze tak włożyć żeby ledwo co wchodziło do karty dzwiękowej dla czego? To tak już wiem że głośniki to problem wraz ze słuchawkami lub sprzętem który wpinam do gniazda w komputerze.. Dziś mam zamiar dzwonić do naprawy o formata i spytam sie czemu jest taki powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #257600 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wyłącz w opcjach "wait for veitical sync" i Enable HD models if available i włącz "Low vide quality" W konsole wpisz "fps_override "1" " powinno dodać około 40 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Lutego 2015 #270164 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Daj znać czy problem nadal Ci doskwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 6 Lutego 2015 Autor #270859 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 To tak naprawiłem lecz sam musiałem do tego dotrzeć po kilku dniach ciężkiego myślenia wreszcie się udało co było tego powodem? 2 antywirusy Avast oraz AVG którego odinstalowałem i od razu komputer nabrał rozruszania chodź mam głośniki wpięte nic już nie tnie tak jak wcześniej. Lecz komputer zostanie wysłany do naprawy i mam mieć więcej pamięci ram oraz coś jeszcze z nim będą robić co? tego nie wiem lecz oczywiście nieobecność zgłoszę Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Lutego 2015 #271134 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Problem rozwiązany. Jeśli będą się jeszcze pojawiać problemy to napisz do mnie na PW, a otworzę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Lutego 2015 #273935 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi