Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 #267193 Napisano 30 Stycznia 2015 Witam, wczoraj wieczorem zrobiłem skanowanie,czyszczenie,usuwanie zbędnych plików (przez odkurzacz Aplikacja) wyłączyłem także aplikacje które uruchamiają się przy włączaniu systemu (czyli GG,Steam i jakieś duperele nic nie związane z SYSTEMEM) w ustawieniach ustawiłem także ustawienie wydajności na najwyższą i zmienił mi się kolor na szary jak stary win ale mi to nie przeszkadza. I dzisiaj po szkole próbuje zagrać noi fps zaczynają skakać chodź mam po 60 fps są lagi Wpisywałem fps_max 101-901, fps_modem 101, Krawędzie obrazu dałem na najniższe żeby mi smoq nie lagował I no nie wiem co dalej robić proszę o pomoc Zainstalowałem nowego Antywirusa czyli Avasta którego mam cały czas uruchomionego czy może być problem przez niego?
pionteczekessa Napisano 30 Stycznia 2015 #267204 Napisano 30 Stycznia 2015 Odłącz wszystko z wejść audio (mikrofon, słuchawki) i zobacz czy będzie lagować.
Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 Autor #267218 Napisano 30 Stycznia 2015 Teraz robie reinstala steama ale skorzystam z tego lecz mam podłączone głośniki a do złącza z którego sie pod głośnia subofer i resztę mam wpięte słuchawki ale sprawdzę
Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 Autor #267239 Napisano 30 Stycznia 2015 No ok coś pomogło lagi ustąpiły ale drobne przycięcia są reinstal steama i wyłączenie kabli od mikra i głośników pomogły ale mam problem bo jak wsadzam cały mini dzek do karty dzwiękowej w PC od głośników i podłanczam słuchawki to słysze tylko na prawy głośnik w słuchawkach a musze tak włożyć żeby ledwo co wchodziło do karty dzwiękowej dla czego? To tak już wiem że głośniki to problem wraz ze słuchawkami lub sprzętem który wpinam do gniazda w komputerze.. Dziś mam zamiar dzwonić do naprawy o formata i spytam sie czemu jest taki powód
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #257600 Napisano 1 Lutego 2015 Wyłącz w opcjach "wait for veitical sync" i Enable HD models if available i włącz "Low vide quality" W konsole wpisz "fps_override "1" " powinno dodać około 40 fps
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Lutego 2015 #270164 Napisano 5 Lutego 2015 Daj znać czy problem nadal Ci doskwiera.
Atnam Napisano 6 Lutego 2015 Autor #270859 Napisano 6 Lutego 2015 To tak naprawiłem lecz sam musiałem do tego dotrzeć po kilku dniach ciężkiego myślenia wreszcie się udało co było tego powodem? 2 antywirusy Avast oraz AVG którego odinstalowałem i od razu komputer nabrał rozruszania chodź mam głośniki wpięte nic już nie tnie tak jak wcześniej. Lecz komputer zostanie wysłany do naprawy i mam mieć więcej pamięci ram oraz coś jeszcze z nim będą robić co? tego nie wiem lecz oczywiście nieobecność zgłoszę Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Lutego 2015 #271134 Napisano 7 Lutego 2015 Problem rozwiązany. Jeśli będą się jeszcze pojawiać problemy to napisz do mnie na PW, a otworzę temat.
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Lutego 2015 #273935 Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
3
1
Popularne Dni
30 Sty
4
1 Lut
1
5 Lut
1