Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 #266268 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nick: Stay. Wiek: No coż .. 13. Ale wiek to tylko liczba i nie przeszkadza mi w adminowaniu. Doświadczenie (w byciu adminem): Admina miałem na 10 serwerach, założyłem jedną własną serwerownie która trzymała 4 miesiące, na 2 serwerach byłem opiekunem a na 4 moderatorem, starczy ? Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam, lecz jeśli trzeba będzie to zakupie ;] Dlaczego Ty: Wprowadzę na serwerze porządek, wytępie każdego cheatera, zbanuje każdą niekulturalną osobę oraz bluzgających i przeklinających graczy. Będę dawał dobry przykład innym i sprawię, że serwer będzie cały czas w humorze. Umiem posługiwać się interpunkcją, znam język Ojczysty (polski) i mam całkiem dobrą ortografie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5 godzin Kontakt: GG: 35823472 Steam: Stay. Dziękuje i Pozdrawiam, Stay. ;] Edit: Sorry za pomyłkę w temacie. ;x Edit2: http://www.gametracker.com/player/Stay./80.72.40.110:27027/ Na serwerze po feriach bd mógł siedzieć 3-5 godzin ;] Nie będę gwiazdorzył, ale admina 10 razy miałem, tu nie kłamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 28 Stycznia 2015 #266277 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Po pierwsze ,gdzie link do GT ? Po drugie, raczej wątpie że 5 godz poświęcasz na cs,być może teraz tak bo masz ferie ,wcześniej Cię nie widywałem bo 5 godz na serwerze ( nie liczę przecież ale to się da zauważyć ) Po trzecie, nie wiem czy dajesz dobry przykład graczom ,skoro wczoraj się wyzywałeś ( wiem że na żarty ) z Baronem. Po czwarte,jak na 13 lat miałeś aż na 10 serwerach admina , ogarniasz amx 8,5 to pewnie już zaczynasz ogarniać pluginy Jeżeli to wszystko zmienisz będę na tak bo jesteś spoko gościu i można się z Tobą dogadać ,zgłaszasz na u@. P.S Nie "gwiazdorz" tak na serwie bo Cię gracze nie będą lubieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 28 Stycznia 2015 #266343 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jestem na Nie - wiek -watpie ze umiesz tworzyc pluginy, przy ocenie 8.5 trzeba juz to umiec -i tak jak Crazy watpie ze 5 godzin poswiecisz na opieke na serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 #266354 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jestem na NIE : - wiek - watpie ze znasz amx 8,5 - 10 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267297 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267307 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Powiem ci że jestem na nie - Na każdego piszesz że ma coś gościu ma klase z no-recoil a ty piszesz że ma aima -Na serwerze słabo przebywasz -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267403 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Tak +często Cię widzę +amxx -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 30 Stycznia 2015 #267406 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Po pierwsze ,gdzie link do GT ? Po drugie, raczej wątpie że 5 godz poświęcasz na cs,być może teraz tak bo masz ferie ,wcześniej Cię nie widywałem bo 5 godz na serwerze ( nie liczę przecież ale to się da zauważyć ) Po trzecie, nie wiem czy dajesz dobry przykład graczom ,skoro wczoraj się wyzywałeś ( wiem że na żarty ) z Baronem. Po czwarte,jak na 13 lat miałeś aż na 10 serwerach admina , ogarniasz amx 8,5 to pewnie już zaczynasz ogarniać pluginy Jeżeli to wszystko zmienisz będę na tak bo jesteś spoko gościu i można się z Tobą dogadać ,zgłaszasz na u@. P.S Nie "gwiazdorz" tak na serwie bo Cię gracze nie będą lubieć Nic dodać nic ująć , 13 to tylko liczba ale też rozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 1 Lutego 2015 #268517 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jeszcze nie czas i miejsce na to by zostań adminem, tylko się nie zniechęcaj, pracuj nad sobą, ćwicz skilla, pomagaj adminom, a myślę, że to zaprocentuje z biegiem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269265 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jestem na tak. Pogrywam sobie czasem na codzie 45k i Cię widać, teraz z twojego GT widać, że mniej, ale się starasz. Jesteś spoko, ale 1 na 1 to noobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269326 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi