FILO Napisano 27 Stycznia 2015 #265665 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam mozna by bylo cos pomyslec z defem bo jedynie z tego co wiem to chyba tylko vip posiada defusa ...mozna by bylo dolaczyc go do kupienia w sklepie za jakas kwote gdyz to jest bardzo przydatna rzecz w ct a bardzo ciezko leciec do paki z ,,a,, na ,,b,, i rozbroic bombe bez defa mam nadzieje ze cos o tym pomyslicie bo to delikatnie badz znacznie ulatwi to gre ct pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 27 Stycznia 2015 #265673 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo dobry pomysl, wydaje mi sie ze nawet z trupa po Vipie CT nie mozna podniesc "nozyczek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 27 Stycznia 2015 #265786 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dokładnie, defuse do kupienia w sklepie, bo nie ma z reguły szans na rozbrojenie paki. Admini ponaglają: cele, cele i co z tego, że lecimy pół mapy by rozbroić jak i tak nie ma na to szans. Równie dobrze można olać cele i stać w miejscu, wyjdzie na to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265804 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265838 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Panowie i panie Defuse można kupić normalnie. Nie wiem czy przez klasyczne: b 8 2 się kupi, ale ja mam zbindowane kupno defusera i kupuję co rundę gdy jestem w CT Oto bind dla Was: bind "klawisz" "defuser" Ja mam na klawiaturze numerycznej pod klawiszem 1: bind "kp_end" "defuser" Polecam tam bindować jakieś skróty do kupowania lub timeleft czy nextmap bo czasem można pomylić jeśli ktoś ma na F1-12. Ogólnie całe bindowanie numerycznych i nazwy broni: http://amxx.pl/topic/50628-bindowanie-numerycznych-klawiszy-na-bronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 28 Stycznia 2015 #265895 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Kawasaki ma rację. W zwykłym sklepie za $ możemy to kupić bez problemu tak jak np. amunicję. Co prawda mamy na to 30sek. A co do wgranego zestawu to Stalker ma go w komplecie więc po nim można brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267765 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Faktyczne def przydał byś się i myślę ze po kolejnym resecie pojawi się możliwość kupienia go w sklepie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267766 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi