Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na admina Sasanik

think!

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 17:10, 27.01.2015

Nick admina/gracza, który zawinił: Sasanik

Dowody: demko z mojej gry, sama końcówka, oglądamy od minuty 24:00.   http://speedy.sh/T3PNG/88.dem

Świadkowie: demko

Uzasadnienie: Otrzymałem nieuzasadnionego bana za miny. Na demku widać wyraźnie, że moje miny w żaden sposób nie łamią regulaminu, ale jak rozumiem kolega admina w nie wpadł, więc ja sobie poszedłem z banem, pomimo, że nie zawiniłem i nie złamałem regulaminu. 

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Powod: 'miny drzwi'

[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:24380648'

[AMXBans] Twoje IP: '89.229.180.254'

[AMXBans] ===============================================

Oj duże to demko i tak wolno sie sciaga   :( jak mi sie pobierze lukne może sie pomylilem ale watpię :(

Co do min gracze pisali że dajesz je przy drzwiach wiec wszedłem w nie specjalnie drogi kolego a nie przypadkiem :) 

Okazały sie Twoje wiec dalem bana niestety ss nie zrobiłem gdyż nie moge nie działa "F12" ... 

To nie jest żadne wytłumaczenie, że nie zrobiłeś SS, bowiem ja przedstawiam dowód, że zbanowałeś mnie niesłusznie :) 

Miny były z dala od drzwi, ani w samym progu, ani obok progu, otwarcie drzwi również nie powodowało eksplozji bomb. Zresztą, proszę zerknąć na demko i wszystko będzie jasne.

W miny wpadł IsRiN, po czym otrzymałem bana od Ciebie. Co ciekawe, wcześniej inni admini wpadali w moje miny, które stały w tym samym miejscu i żaden nawet słowem się nie zająknął, że stoją źle. A nagle ban.

/edit

Tu daję jeszcze inny link do demka, Ściąga się SZYBKO, sprawdziłem, mniej niż 1 minuta.  

- Interesujące sceny od 24:00. http://www.filedropper.com/88

Wiec tak ogladalem demko i masz racje ban dla ciebie jest nie sluszny ale dziwi mnie czemu przy otwarciu drzwi miny wybuchly i padlem przez ciebie ?? albo ktos dawal miny w drzwiach  i gdy sie na jego weszlo wybuchaly i Twoje zabojstwo bylo bo jego miny zadawaly mniej dmg...

Coż sorry przyjme "kare" szkoda że nie moge ss bo bym ci chociaż pokazał że to wygladało na Twoje miny... 

Myślę że sprawiedliwym wyrokiem że tak powiem będzie dla Ciebie upomnienie abyś następnym razem dokładniej sprawdził kto podstawił miny za nim wymierzysz bana .

Resztę pozostawiam OP lub S@ bo to oni mają najważniejszy głos w skargach na adminów .

Dziękuję, dla mnie sprawa jest wyjaśniona. Nie zależy mi na wyciąganiu jakichś tam konsekwencji wobec Sasanika. Mam jedynie prośbę, by przed zbanowaniem mnie sprawdzić, czy faktycznie złamałem regulamin, szkoda mi czasu na siedzenie i czekanie aż ban minie, podczas gdy jestem niewinny.

Pozdrawiam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...