Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #265289 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:2397723' [AMXBans] Twoje IP: '37.248.254.77' [AMXBans] =============================================== Witam. Gram u Was od dłuższego czasu, fakt, może nie systematycznie, ale jak wejdę, to godzinka pęka (minimum) ... Właśnie dziś chciałem sobie trochę postrzelać na MH (czyt. Multi-Head), wszystko wskazywało na dobrą passę, począwszy od kilku śmiesznych fragów na innym "FFA", po wejście na serwer bez kolejki ;o... Niestety ta piękne chwilę nie trwały zbyt długo ponieważ, zostałem zbanowany permanentnie z powodem, który do mnie nie przemawia... Powodem było, cytuje - "aktywny". Rozumiem, nick - empty... Jednak (i tu proszę o UWAGĘ), proszę mi wytłumaczyć w jakim celu posiadam charakterystyczne, niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju STEAM_ID ? Na tym samym STEAM_ID gram od lat i mogę tak naprawdę dać sobie jakikolwiek nick, byle był on zgodny z regulaminem. Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić. Z tego miejsca, chciałbym prosić o unban, ponieważ uważam ban za niesłuszny. Sprawdzałem AMXBANS i nie znalazłem aktywnego bana na STEAM_ID - STEAM_0:1:2397723. Dziękuję i pozdrawiam. empty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 26 Stycznia 2015 #265310 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Może i na SID nie ma banów, jednak na Twoje IP są obecnie 3 aktywne bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265435 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jeżeli chcesz u nas jeszcze pograć i nie są to Twoje nick i to zrestartuj modem w celu zmiany IP lub poproś operatora o zmianę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265436 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi