Atnam Napisano 26 Stycznia 2015 #265021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, zauważyłem że nie ma pluginu Admin_Listen czyli że admin widzi wszystkie rozmowy na say czyli że jeżeli jesteśmy na spect i tak widzimy co gracze piszą na say oraz say_team. Pisząc ten temat chciałbym żeby ten plugin został wgrany dla czego? ponieważ ułatwi nam to pracę siedząc na serwerze. Często jest tak że dwóch "Pro" graczy siedzą w 1 teamie i się wyzywają ale na say team i admin z przeciwnego teamu nie widzi czy oni się obrażają czy też nie. Na pewno nam to ułatwi sprawę a nikomu nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 26 Stycznia 2015 #265023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Plugin bardzo by się nam przydał i faktycznie ułatwił by pracę, co do tematu ułatwiło by nam pracę również amx_spectate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aNaNaS Napisano 27 Stycznia 2015 #265493 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 popieram, jeden jak i drugi plugin byłby przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ke? Napisano 27 Stycznia 2015 #265741 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Również jestem jak najbardziej za wprowadzeniem tego, ponieważ ułatwi to znacznie administratorom pracę, a gracz tego nie odczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2015 #265981 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jeśli dostarczycie mi plugin, który nie generuje tysiąca błędów dziennie to z przyjemnością Wam go wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 28 Stycznia 2015 Autor #266034 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 http://amxx.pl/topic/228-admin-listen/ Sam wgrywałem ten plugin na własne serwery i nie stawiał problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2015 #266157 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Tak, dokładnie ten generuje setki errorów w logach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 28 Stycznia 2015 #266205 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 http://skillconnect.eu/Thread-Adminlisten-amxx-admin-widzi-wszystkie-rozmowy Wydaje mi się, że z tym pluginem nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266445 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 http://skillconnect.eu/Thread-Adminlisten-amxx-admin-widzi-wszystkie-rozmowy Wydaje mi się, że z tym pluginem nie powinno być problemu Kolega dał dobry plugin, u mnie na serwerze z nim nic się nie działo, dodajcie te i będzie GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #266991 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Według mnie oba pluginy o których mowa w tym temacie na pewno się przydadzą. Dość często zauważam na serwerze np po zgłoszeniu na u@ i wejściu na spec gracz, który został zgłoszony nagle się zatrzymuje i jest afk przez kilka sec, a później jego TURBO SKILL którym się wcześniej popisywał gaśnie i nie potrafi zabić w plecy Dlatego fajnie będzie jak te pluginy pojawią się u nas na serwerze Ps. Panie H@ Proszę o dodanie rangi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Lutego 2015 #282902 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 admin_listen już działa, a co do amx_spectate to są z nim małe problemy i póki co nie będzie tego pluginu na serwerze. Mam nadzieję, że problem szybko się rozwiąże i plugin będzie działał bez zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Lutego 2015 #282903 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi