Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264779 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Prosze O ub Powiedziałem przez Mikro jak dostałem 3 granatami więcej to tych kurwa granatów nie macie i ban obraza admina jaka obraza?? jakiego admina powiedziałem ogólnie za słowa powinienem dostać max 5 minut a nic o żadnym graczu nie wspomniałem Więc Proszę panów Adminów żeby czegoś takiego nie robili To że sś adminami to nie znaczy że mogą wszystko.Wiec prosze o ub.. Nick " Miki "Cod 200lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264781 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina NJU. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 53 minut i 53 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Miki [AMXBans] Powod : ' obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.243.10 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264793 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Najwidoczniej admini mieli powód żeby dać takiego bana . Czekamy na wypowiedź admina NJU . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 27 Stycznia 2015 #265396 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Słyszałem wyraźnie, jak obraziłeś admina przez mikrofon. Powiedziałeś, że jest "chujem jebanym". Ban jest słuszny według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265406 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Admin banujący potwierdził ban był słuszny // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265407 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265408 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi