Guest Guest Posted January 26, 2015 #264779 Share Posted January 26, 2015 Prosze O ub Powiedziałem przez Mikro jak dostałem 3 granatami więcej to tych kurwa granatów nie macie i ban obraza admina jaka obraza?? jakiego admina powiedziałem ogólnie za słowa powinienem dostać max 5 minut a nic o żadnym graczu nie wspomniałem Więc Proszę panów Adminów żeby czegoś takiego nie robili To że sś adminami to nie znaczy że mogą wszystko.Wiec prosze o ub.. Nick " Miki "Cod 200lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 26, 2015 #264781 Share Posted January 26, 2015 AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina NJU. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 53 minut i 53 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Miki [AMXBans] Powod : ' obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.243.10 ' [AMXBans] ======================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 26, 2015 #264793 Share Posted January 26, 2015 Najwidoczniej admini mieli powód żeby dać takiego bana . Czekamy na wypowiedź admina NJU . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NJU Posted January 27, 2015 #265396 Share Posted January 27, 2015 Słyszałem wyraźnie, jak obraziłeś admina przez mikrofon. Powiedziałeś, że jest "chujem jebanym". Ban jest słuszny według mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 27, 2015 #265406 Share Posted January 27, 2015 Admin banujący potwierdził ban był słuszny // zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 27, 2015 #265407 Share Posted January 27, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 27, 2015 #265408 Share Posted January 27, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts