Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264700 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Madziula` [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 105720529 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.206.18.251 ' [AMXBans] =============================================== dostałam bana... i niewiem o co chodzi ? jakieś screeny ? demko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 26 Stycznia 2015 #264704 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Na ten nick, SID oraz IP nie ma żadnego bana w bansie, więc wszystko powinno być w porządku. Zresetuj router i zobacz czy możesz wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264707 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Zrobiłam reset routera i wywala mnie z CS'a jak próbuję wejść na serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 26 Stycznia 2015 #264709 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Administrator użył amx_destroy, na mnie też zeskoczyło jak na Madzie przy ponownej próbie admina, prawdopodobne Malu Cię odbanował, kolo prawdopodobnie miał anty amx_destroy lub to wina serwera chociaż wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264712 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Musiałam zrobić reinstal CS'a, bo nie dało się już wbić na żadne serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264713 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Rozumie ,że problem rozwiązany . Jeżeli problem jeszcze raz się pojawi napisz na PW to otworzę temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264714 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi