.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 25 Stycznia 2015 #264476 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Data i godzina: Przed chwila Nick admina/gracza, który zawinił: Never Dowody: Brak Świadkowie: .... Uzasadnienie: Dostałem ban za skan 7s. na 30 min. Chcę sprawdzić ,Czy aby admin Never ma dowody w postaci ssa, lub demka. Że tak było i z którego niby miejsca strzelałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264487 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Składając skargę na admina ty przedstawiasz dowody a nie admin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 25 Stycznia 2015 Autor #264489 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Napisałem że to jest skarga?. Poprosiłem admina żeby mi przedstawił dowody, bany 30 min i w górę mają być dokumentowane. Więc czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264491 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 To napisałeś temat w złym dziale Przenoszę . EDIT: Teraz czekamy na wypowiedź admina NeVer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264492 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264498 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Wycinek z regulaminu admina-wnioskuje, że go nie znasz tak jak regulaminu serwera: 4. Admini dokumentują (dema, screenshoty, logi) wykroczenia graczy, którym należy się Ban na dłużej niż 30h Jasno z tego wynika, że nie musiałem dokumentować twojego bana. Ale pech-zrobiłem to! Oto wszystkie dowody. Wstydził byś się wiesz? Tyle pewnie czasu tu miałeś admina i regulaminu nie znasz? Ciesz się, ze nie zdążyłem zrobić w poprzednich rundach SS. Proszę SS http://www37.zippyshare.com/v/J7602V5i/file.html Tutaj trochę wcześniej napisałem, że zakaz skanowania: http://www24.zippyshare.com/v/2v3TtWOi/file.html A tu jak dostajesz bana trochę później: http://www27.zippyshare.com/v/gIsgsp8e/file.html Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 25 Stycznia 2015 #264499 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Admin musi udokumentowac bany powyzej 30 min panie Dwa grosze do 30 min nie musi tego robic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264508 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Ban minął , wracaj do gry następnym razem czytaj uważnie co pisze admin na say @ jak i dokładniej patrz na zegar odliczający czas rundy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264509 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi