Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> AnoNimek prosi o szanse ;D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: AnoNimek

Doświadczenie (w byciu adminem):Spore, byłem kiedyś J@ sieci (7 serwerów), oraz adminem na kilku serwerach.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):Jeśli chodzi o amxmodmenu i inne komendy to 9, jeśli z pisaniem i edytowaniem pluginów to jakieś 7-8. (Po co adminowi umiejętność pluginowania ? :P )

Staż w CS-sie: Jakieś 7 lat z 2 letnią przerwą (pierwszy steam w 2010 roku)

Steam / NonSteam: Od 2 tygodni na NS, steama posiadam

Dlaczego Ty: Ponieważ jestem doświadczony w adminowaniu i aż mi źle, że na serwerze gdzie gra często full slot nie ma prawie wgl. admina. Chciałbym, aby na serwerze zapanował spokój. Nie toleruje cziterów i mnie to drażni, że ktoś się stara o topke np. tydzień, a wbija aim czy wh i ma top15 na 2 mapach :( . Spędzam sporo czasu na serwerze w weekend jak i w tygodniu.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Bywa różnie, należę do grupy ludzi, która ma znajomych, kumpli i wyjdzie gdzieś. To że żyjemy w "Erze komputerów" to nie znaczy, że mam przy nim siedzieć po 10 godzin. Bywa, że siądę po 3-4 godziny, a jest też tak że po 1-2 godziny.

Kontakt: Dla opiekuna serwera czy H@ sieci, mogę podać prywatny numer telefonu, ogólnie będę spędzać dużo czasu na serwerze oraz forum.

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/AnoNimek/80.72.40.110:27034/

Proszę o uwzględnienie swojego głosu.

Tutaj będę odpisywał na różne sprawy do mnie, jak i ode mnie.

Więc, MaHir...W ciągu tego weekendy to tej pory grałem 10 godzin, to mało ?

Na sb nie spamuje, napisałem z 3 razy o tym podaniu i pisałem, że od 12 nikt się nie wypowiedział.

Admin jest potrzebny bo czity na serwerze, a jedyny admin- Laczek jest offline :)

Lebron, jeśli to, że piszę żeby się wypowiedzieć lub ty się nie możesz doczytać to gorsze, niż czity na serwerze to OK.

Dałbym wam wszystkim +, ale mi się plusowa reputka skończyła :P

Na Nie:

-Wszędzie spamujesz żeby wypowiadać się w twoim podaniu

-Nie mogłem się trochę rozczytać w tym podaniu

+Doświadczenie jakieś tam masz :D

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera z okresem próbnym
. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 10 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...