Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264221 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Nick: AnoNimek Wiek:16, lecz rocznikowo 17 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore, byłem kiedyś J@ sieci (7 serwerów), oraz adminem na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Jeśli chodzi o amxmodmenu i inne komendy to 9, jeśli z pisaniem i edytowaniem pluginów to jakieś 7-8. (Po co adminowi umiejętność pluginowania ? ) Staż w CS-sie: Jakieś 7 lat z 2 letnią przerwą (pierwszy steam w 2010 roku) Steam / NonSteam: Od 2 tygodni na NS, steama posiadam Dlaczego Ty: Ponieważ jestem doświadczony w adminowaniu i aż mi źle, że na serwerze gdzie gra często full slot nie ma prawie wgl. admina. Chciałbym, aby na serwerze zapanował spokój. Nie toleruje cziterów i mnie to drażni, że ktoś się stara o topke np. tydzień, a wbija aim czy wh i ma top15 na 2 mapach . Spędzam sporo czasu na serwerze w weekend jak i w tygodniu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Bywa różnie, należę do grupy ludzi, która ma znajomych, kumpli i wyjdzie gdzieś. To że żyjemy w "Erze komputerów" to nie znaczy, że mam przy nim siedzieć po 10 godzin. Bywa, że siądę po 3-4 godziny, a jest też tak że po 1-2 godziny. Kontakt: Dla opiekuna serwera czy H@ sieci, mogę podać prywatny numer telefonu, ogólnie będę spędzać dużo czasu na serwerze oraz forum. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/AnoNimek/80.72.40.110:27034/ Proszę o uwzględnienie swojego głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264407 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Na wielkie NIE! Ciągle spamujesz na sb oraz gametracker mówi że mało grasz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264416 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Tutaj będę odpisywał na różne sprawy do mnie, jak i ode mnie. Więc, MaHir...W ciągu tego weekendy to tej pory grałem 10 godzin, to mało ? Na sb nie spamuje, napisałem z 3 razy o tym podaniu i pisałem, że od 12 nikt się nie wypowiedział. Admin jest potrzebny bo czity na serwerze, a jedyny admin- Laczek jest offline Lebron, jeśli to, że piszę żeby się wypowiedzieć lub ty się nie możesz doczytać to gorsze, niż czity na serwerze to OK. Dałbym wam wszystkim +, ale mi się plusowa reputka skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264438 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Na Nie: -Wszędzie spamujesz żeby wypowiadać się w twoim podaniu -Nie mogłem się trochę rozczytać w tym podaniu +Doświadczenie jakieś tam masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Stycznia 2015 #264993 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Widuję na serwerze, ogólnie nawet spoko gość . Jeśli chodzi o moją opinię to byłabym dla kolegi za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264995 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Widuję go na serwie myślę że jest godny szansy . Na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264997 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Jestem na TAK: +Staż +Znajomość amx +często widzę cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 26 Stycznia 2015 #265017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera z okresem próbnym . Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361981 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o admina COD 500K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi