Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264119 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Data i godzina: 01:36 Nick admina/gracza, który zawinił: Bronek Dowody: http://speedy.sh/hYbNt/bez-tytulu.bmp Świadkowie: niestety tylko gracze. Uzasadnienie: Wszystko było ładnie pięknie aż do momentu kiedy wszedł Admin - Bronek, zaczął mnie upominać 'mikro po mutacji' kiedy ja mam już to dawno za sobą. Ciągle się mnie czepiał myślę iż denerwowało go to że był notorycznie zabijany. Po chwili jego bełkotów w moją stronę dostałem bana na 1h Pozdrawiam STERYD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 25 Stycznia 2015 #264120 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Zapraszamy admina Broniek o wyjaśnienie sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264209 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Admin ma na to 24h jak nie wyjaśni sprawy to temat trafi do Opiekuna i on go jakoś ukaże albo upomnienie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264251 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Nie powiedziałbym abyś przeszedł mutacje. Swoim piskliwym głosem nadużywałeś mikrofonu. Po kilku upomnieniach słownych tego nie zrozumiałeś więc dostałeś bana. Wielu osobom to przeszkadzało i zostałeś z servera wyrzucony za utrudnienia w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264268 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Piskliwym głosem? nikt nie miał problemu do mnie wszyscy graliśmy i nikt nikogo nie denerwował. Wszedłeś ty i po kilku zabiciach zacząłeś się do mnie przypieprzać o nic. Odgrażałeś że jesteś H@ i od razu zamkniesz temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264315 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Lol... Niby kiedy tak powiedziałem? Nie mam ochoty z Tobą dyskutować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264335 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Broniek przestań kłamać sam przy tym byłem i podpisuje się pod tym co napisał STERYD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264463 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Ban minął ale admin przesadził z banem na 1h za mikro ewentualnie 5-30 min . A co do tego Odgrażałeś że jesteś H@ i od razu zamkniesz temat masz jakiś dowód na to czy tylko wypowiedź Demonek bo jeżeli tylko jego post bez dowodów to nic nie zdziałasz , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264473 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Była to konwersacja prowadzona przez mikrofon więc nic takiego nie mam, proszę tylko o to aby Admin ten poniósł odpowiednie konsekwencję ponieważ takie zachowanie jest niedopuszczalne. Admin jest dla gracza i nie powinien dawać banów za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264500 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Napisałem już że ban został dany zgodnie z regulaminem za nadużywanie mikrofonu piskliwym głosem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265567 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Wyjaśnijcie sprawę między sobą i dojdźcie do jakiegoś porozumienia . Admina banującego upominam aby następnym razem wymierzył mniejszą karę za mikrofon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265572 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Nie mam piskliwego głosu i nigdy nie nadużywam ban był niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 27 Stycznia 2015 #265686 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Mam nadzieje, że dojdziecie do porozumienia. Co do bana to trochę za długo. Upominam aby admin następnym razem wymierzał niższą kare. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 27 Stycznia 2015 #265687 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi