Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #264038 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 witam gram sobie na serwie a tu nagle ban ze aktywny jaki aktywny jak ja tu nowy jestem a gram na tym nicku juz ponad rok czasu co jest grane nie bylem banowany u was za jakies czity i wogle na serwie dzis dostalem bana na 30 minut za campienie a tu teraz kolejny ban i ze jakis aktywny co to ma byc prosze o pomoc prosze o to wycinek z konsoli [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1896826075' [AMXBans] Twoje IP: '83.20.23 i prosze o sprawdzenie mnie mojego ip ja jestem tu nowy i naprawde serwer cudooo i chce grac a widze ze admin lekko sie pomylil prosze o pomoc jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 25 Stycznia 2015 #264121 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Screeny/Bany/Skargi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi