Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #259576 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Data i godzina: 1:23 Nick admina/gracza, który zawinił: Genialny Zolw Świadkowie: Genialny Chomik Uzasadnienie: Admin no Niku Genialny Zolw podczas gra na mapie de_xmasdust zrzucił paczki na respie i ja jedna z tych paczek wziąłem i za to mnie nie zabił za pomocą konsoli AMX . Za zabranie paczki to nie powiną się zabijać więc czeka na przeprosiny ze strony Admina Genialnego Zolwia, Jak nie przeprosi chciał bym by za to jakoś został ukarany np. REKLAMY czy coś w ty stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 24 Stycznia 2015 #259578 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Poproszę o jakiekolwiek dowody, w innym wypadku temat wyląduje w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #259581 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 screena z konsoli nie mam ale jak admin na trochę honoru to powinien się przyznać i po sprawie ale jak nie ma honoru to dal mnie to jest po prostu le**cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Stycznia 2015 #260731 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Twoim obowiązkiem składając skargę jest zrobienie i pokazanie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263511 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Niech ktoś z wyższej rangi temat da do kosza jak będzie miał dowody zrobi następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 24 Stycznia 2015 #263512 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 jak ma dac dowody ze paczke bral ? nie spodziewal sie ze ów admin go zabije za pomoca konsoli admina.. mnie tez denerwuje jak ktos mi paczki zabiera ale to nie upowaznia zeby uzywac w ta strone przywilejow admina.. moim zdaniem skarga sluszna i wierze ze tak postapil ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263513 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ta i Admin jest bez karny robią co i żywnie się podoba...Niedługo będzie, jak będziesz miał za dobre staty to ci kick i pocałuj misia w pompkę. Wiem ze nie mam dowodów ale tak jak wcześniej napisałem mógł by się przyznać i przeprosić, swój honor chyba na " Genialny Zlow " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263542 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Na hltv będzie widać w którym momencie otrzymał slaya . Czekamy na dowody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 24 Stycznia 2015 #263553 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 no wiec pchelka jesli ci zalezy to poszukaj na hltv ale moim zdaniem po co ktos mialby sobie wymyslac takie cos... to jak dla mnie jest naduzywanie praw admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 24 Stycznia 2015 #263558 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Tak zabilem gracza, mowilem przez mikro by tego nie robil. Ale szczerze pchelka no o slay pisac skarge? taka krzywda Ci sie stala? Przyjme konsekwencje tego jakze "bezczelnego" swojego zachowania. Moj blad /@ FILO - od poczatku byles przeciwny mojej kandydaturze ale zoastawmy juz osobiste urazy na boku Zwykli admini wypowiadają się tylko wtedy, gdy gracz odwoła się od ich bana, byli świadkami danej sytuacji lub zostanie złożona na nich skarga Tak dla Twojej Filo wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Stycznia 2015 #263563 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Niech opiekun serwera @FiGhT3r podejmie decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263564 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 1. To jak się jest Adminem to daje się przykład graczom a nie jeszcze się ich ciśnie bo to czasami może zdenerwować mocno inną osobę jak w moim przypadku, nie każdy ma dobry dzień na żarty ja akurat miałem fatalny humor grałem by odreagować a nie jeszcze nie mocniej denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263577 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dałem temat FiGhT3r niech zrobi co uważa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 24 Stycznia 2015 #263581 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 @ Pchelka rozumiem, przepraszam ze jeszcze bardziej Ci humor popsulem. Jednak nie mozna tak wszystkiego brac powaznie, zycie zbyt krotkie jest na zmartwienia. Nie sadzilem ze slayem wywolam takie oburzenie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Stycznia 2015 #263586 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Skarga słuszna , lecz to tylko kick z adminem jeszcze sobie porozmawiam na osobności ,ale mimo wszystko nie powinien dać Ci kicka chciałbym przypomnieć jemu jak i reszcie adminów , ze funkcja admina to nie żadne wyróżnienie ani wywyższenie , gracz posiadający uprawnienia administratora ma za zadanie pilnować porządku na serwerze , a nie posługiwać się tymi uprawnieniami dla własnych celi .Myślę ze admin zrozumie swój błąd i postara się go nie powtórzyć .bo następnym razem nie będzie już tak miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Stycznia 2015 #263587 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi