Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263392 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witam. Jest taka sprawa a więc, grałem na Cod Mod 45 000 lvl gdy wychodziłem z respa nagle stanąłem i nie mogłem się ruszyć i nie wiedziałem czy to wina drzwi czy to była wina mojej klawiatury która jest uszkodzona i nawet nie wiedziałem ze postawiłem minę, a admin (@CrazyKills@) w nią wszedł i padł i dał mi bana nawet nie dał sobie wytłumaczyć ze mam uszkodzoną klawiaturę i to nie było celowe. Proszę o szybkie rozpatrzenie mojej sprawy i danie mi UB. Pozdrawiam Ilva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 23 Stycznia 2015 #263395 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Admin CrazyKillsa proszony do wyjasnienia sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Stycznia 2015 #263396 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Zanim napisałeś ten temat, to ban już Ci wygasł, a ban słuszny, więc cl. Następnym razem dostosuj się do wzoru, bo poleci kosz. @edit. No jak góra chce, to czekajmy na wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263398 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Tak słuszny ale jak mam uszkodzoną klawiaturę to co ja zrobię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Stycznia 2015 #263435 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Możesz zmienić klawisz pod którym stawiasz miny/możesz nie grać. A takie tłumaczenie jest bez sensu. Ja mogę napisać, że mam uszkodzoną klawiaturę, to rzucam flashe swoim pod nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #259622 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ban minął zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #259621 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi