Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263160 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: DrEwNo123 Godzina, data zdarzenia:16.01.2015 po 16:00 Mapa:nwm ss'y: http://speedy.sh/E8Gb4/screeny.rar Server to: COD MOD 150lvl STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin luk. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : DrEwNo123 [AMXBans] Reason : ' wstaw ss na multihead ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1650875769 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.23.232.110 ' [AMXBans] =============================================== Proszę o odbanowanie bo nie jestem niczego winny Pozdrawiam Administrację. PS. Jestem poczatkujacym graczem i nie wiedzialem ze jest takie cos jak odwolanie od bana. Dowiedzialem sie o tym dopiero od kolegow ze szkoly. I dlatego nie wstawilem screenów po 24h od zbanowania mysle ze moja prosbe o ub rozpatrzycie pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Stycznia 2015 #263175 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi