nebi Napisano 23 Stycznia 2015 #262911 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Hej, Zwłaszcza ostatnimi czasy serwer dość mocno laguje także proponuję wyłączenie jednej z przyczyn czyli efektów pogodowych. Sam akurat mam na stałe wyłączone cl_weather 0, ale podejrzewam, że wielu graczy tego nie stosuje. Ten śnieg nie wpływa ani na komfort rozgrywki ani tym bardziej na fps. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263116 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Również mam tą opcję na "0" oraz kilka innych, które umilają grę. W dzisiejsych czasach są coraz to mocniejsze komputery na których nie powinno być jakiś mega spadków FPS'ów, ale dla graczy którzy posiadają słabsze maszyny na pewno takie ustawienia bardzo się przydadzą. Żeby również nie zaśmiecać ekranu podczas gry opcją net_graph 3 polecam prostszą opcję cl_showfps 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 23 Stycznia 2015 Autor #263118 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Tylko Thiz. Ja mówię o czymś innym. Chodzi mi o to aby z serwera po prostu usunąć plugin odpowiadający za efekty pogodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 23 Stycznia 2015 #263161 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Jestem za, irytuje ten śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aNaNaS Napisano 23 Stycznia 2015 #263231 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 popieram, i tak nam srv laguje, a myślę że to może pomóc (+ restart srv ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Stycznia 2015 #263344 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Świąteczne wstawki wkrótce znikną. Zrobię porządek w FTP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Stycznia 2015 #263345 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi